• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 52
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivel2005 - специалист
чет фев 28, 2019 5:53 pmCekoV написа:
чет фев 28, 2019 4:28 pmivel2005 написа:
чет фев 28, 2019 2:43 pmCekoV написа:
Говорих със сервиза на Ерато и техника е обеден че проблема ми идва от комина , тей като не е изолиран ( при мен е само тръба висока около 2м )
Тези камини не били хич претенциозни дори и към кофти пелети и да задам сервизните настройки
Някой знае ли точно какво означават 9-614 да влиза в модулация си мисля при мен бяха 150 гр а сервизните са 250 понеже имам чувство че когато работи мн дълго в модулация и тогава се задръства
Би ли споделил сервизните настройки,ако ги имаш?Благодаря предварително!

Има ги по назад бяха побликувани
Незнам как да кача пдф файла
Прати ми файла на ivel_sport@abv.bg
ivel2005 - специалист
чет фев 28, 2019 7:24 pmCekoV написа:
Имаш емейл
Мерси много!Лека вечер!
pikelll - специалист
Говорих със сервиза на Ерато и техника е обеден че проблема ми идва от комина , тей като не е изолиран ( при мен е само тръба висока около 2м )
Тези камини не били хич претенциозни дори и към кофти пелети и да задам сервизните настройки
Някой знае ли точно какво означават 9-614 да влиза в модулация си мисля при мен бяха 150 гр а сервизните са 250 понеже имам чувство че когато работи мн дълго в модулация и тогава се задръства
Това е еко режим. Когато достигне изгорелите газове до 150 минава на първа мощност. Или до 250 градуса.
CekoV - напреднал
пон апр 01, 2019 10:24 pmpikelll написа:
Това е еко режим. Когато достигне изгорелите газове до 150 минава на първа мощност. Или до 250 градуса.
Благодаря
Пълно почистване на камината даде резултат
Със сервизните настройки съм в момента и работи добре
Не смея да пипам за сега нищо ;)
CekoV - напреднал
Има ли някой който да си е удължил датчика за температурата на камината ???
Здравей те. Имам проблем с пелетна камина Лили, бих желал някой да ми помогне да я оправя
LazarGanev - "Велик майстор"
нед ное 10, 2019 7:12 pmMixailoB написа:
Здравей те. Имам проблем с пелетна камина Лили, бих желал някой да ми помогне да я оправя
Здравей ти. Супер
пон ное 11, 2019 12:39 amLazarGanev написа:
нед ное 10, 2019 7:12 pmMixailoB написа:
Здравей ти. Супер
Просто клавиатурата на телефона ми бърка думите.. Бихте ли помогнали
metom - помощник
Молба за помощ.Как да изчистя аларма 7.С бутон 4-като го задържа или започва да се пали или гасне?
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 52

Тема "Пелетна камина, "Лили"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: