Някой има ли мнение за тази машина? Не намирам никакви коментари за нея тук. Увиждат ми се парите, но всичко под тази цена е 10000% боклук, а имайки в предвид, че това е с интегрирана аспирация май не е зле.
[vbox][/vbox]

[vbox][/vbox]

че даже и с Хамър. Единствената "забележка" която бих имал към Хамър-а е, че принадлежностите са алуминиеви а не чугунени, но все пак са лят екструдиран пресован алуминий... като конструкционните алуминиеви профили, които се ползват за направата на CNC машини .
 че даже и с Хамър. Единствената "забележка" която бих имал към Хамър-а е, че принадлежностите са алуминиеви а не чугунени, но все пак са лят екструдиран пресован алуминий... като конструкционните алуминиеви профили, които се ползват за направата на CNC машини . ))  Имам едни Мултико две отделни, които ще му дадат 10 на 0 на тоя Холцман по горе. На прима виста са поне на 30-40 години, но кто пуснеш дъската отгоре си личи класата на машината
))  Имам едни Мултико две отделни, които ще му дадат 10 на 0 на тоя Холцман по горе. На прима виста са поне на 30-40 години, но кто пуснеш дъската отгоре си личи класата на машината