Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
съб мар 09, 2019 10:20 pmjekasus написа:
lov написа:
И машинката си е слабичка не трябва да се напъва много в бетона предвидена си е по принцип за тухла.
Не е слабичка, просто си има защита от "глупаци".
На макс - 35мм трябва нежно и бавно да се работи в бетона.
Чолев май няма интерес към този тип инструменти, така че отделна, по-качествена поръчка към Перник няма да има, и няма смисъл да се ходи до там :-D

Остави защитите то това ясно, ама на това моторче двата диска са си доста натоварване. Казах го като предупреждения. Иначе аз и голям флекс спирам кат го напъна. :lol:
ky-kyy - майстор
Спестих си, екскурзията до Перник....Ще го купя в Зарата :) Гледам, една камара 125-ци дискове, за 7 лева....ще си взема и от тях че напоследък, много ги ям. Преди един приятел, ми даваше изхабени, да ги дояждам с 125-та, после с 115-та....ама секна кайнака и от известно време, почнах да си ги купувам :) Докъде доживяхме, а? А миналата година, се наложи да си купувам гвоздеи. Представяте ли си? Гвоздеи.....То както е тръгнало, сигурно и електроди ще започна да купувам и изолирбанд.... :?
cholev - майстор
съб мар 09, 2019 10:20 pmjekasus написа:
..
Чолев май няма интерес към този тип инструменти, така че отделна, по-качествена поръчка към Перник няма да има, и няма смисъл да се ходи до там :-D
:-D
Абе в близко бъдеще няма да се наложи подобен инструмент да ползвам, та затова няма интерес. :)
А и уеко прехвърлих лимита за инструменти- настолен ъглошлайф; плазма.
За плазмата: поръчах си консумативи:
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.h ... 2666733168
този накрайник/глава РТ-31 май е стандарт за плазмите до 40А (след това идват трифазните)
plamen6703 - майстор
нед мар 10, 2019 2:22 pmcholev написа:
За плазмата: поръчах си консумативи:
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.h ... 2666733168
този накрайник/глава РТ-31 май е стандарт за плазмите до 40А (след това идват трифазните)
Плазмотрона на колко пари го поръча, че линка ти е "засекретен", поръчах и аз, но от друго място. :partyman:
Virtex - майстор
Засекретен е, защото за пореден път cholev ползва линкове за профилни страници, които ние няма как да достъпим ( в този случай - snapshot на продукта в момента на закупуване ). Но какво е ние да учим ай-ти специалист как се работи с елементарни страници из интернет...

----

По въпроса за 'фрезата за канали' - ще държа форума отговорен ако не може да реже бетон :-D Това е в кръга на шегата, но се надявам да среже В25 за 4 линейни метра.
ky-kyy - майстор
нед мар 10, 2019 6:37 pmVirtex написа:

По въпроса за 'фрезата за канали' - ще държа форума отговорен ако не може да реже бетон :-D Това е в кръга на шегата, но се надявам да среже В25 за 4 линейни метра.

И аз и аз :axe:
cholev - майстор
нед мар 10, 2019 6:37 pmVirtex написа:
Засекретен е, защото за пореден път cholev ползва линкове за профилни страници, които ние няма как да достъпим ( в този случай - snapshot на продукта в момента на закупуване ). Но какво е ние да учим ай-ти специалист как се работи с елементарни страници из интернет...
Смешно. Щом ай-ти и требва от всичко да разбира. :-D . В областа си на компетенция съ нумбер ван. Дал съм грешен линк - гоулеми яйца
Те тоз трябва да работи:
https://ru.aliexpress.com/item/free-shi ... 43f8TWDkNW
Цената е скочила след мойта поръчка с 1долар - при мене беше под 14 :-D
virtex-e. Може ли да докажеш твърдението си 'за пореден път'. Май нещо бъркаш: за пореден път значи 3 или повече?
Lutchezar - майстор
Ако някой не е работил досега с фрезата за канали, предупреждавам че трябва да се осигури добра аспирация. Иначе фин облак застила всичко и остава във въздуха. Опитът ми е от тухла и замазка, но при бетон едва ли ще е много по-различно. 6 месеца докато изчистя всичко от 2 метра дълбане и 2 прахосмукачки за ремонт...

Иначе ми се стори в магазина че машината е с индекс d4, не можах въобще да открия в Интернет такава, но пък не запомних целия продуктов код. Една посивяваща мацка товареше усилено ъглошлайфи в количката, на 5ия ме досрамя да я гледам и тръгнах към касите. Това защото имам навика да пазарувам в Лидъл малко преди затваряне, и почти навсякъде изкарват стоката 20 минути преди края на работния ден.
Dobballa - помощник
Какво мислите за банцинга(Настолен лентов трион) от тази седмица https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=21816
EDI - майстор
Същата конструкция, както много други с различни марки от този ценови клас.Не си давай парите.Ако искаш банциг от този клас, най-доброто е БАСА 1 на ШЕПАХ.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: