Аз вино си имам
- перфектно домашно, но това за тези пари е голям удар
по добре от ударните машинки на Лидъла 

atanasov2004 написа:Аз вино си имамПреди още да прочета този ти пост, предположих, че имаш нещо домашно - няма да обяснявам защо си го помислих
ср мар 13, 2019 6:28 pmky-kyy написа: Баси, кви хора сте, веееее....март месец преполови, те вино ималиЗначи- малко правиш. Наесен купуваш повече грозде и те така. Аз не купувам грозде, само което обера от асмите в двора (около 200 кг) и вино имам до ново. Сега имам и от последната реколта, и ланшно и по-ланшно. Толкова сме пиячи в къщи...Аз моето, до Нова година, ако остане каничка, се радвам....ама не остава....Баси
![]()
ср мар 13, 2019 9:23 pmГост написа:Вярно е....малко правя. А и приятели имам достатъчноср мар 13, 2019 6:28 pmky-kyy написа: Баси, кви хора сте, веееее....март месец преполови, те вино ималиЗначи- малко правиш. Наесен купуваш повече грозде и те така. Аз не купувам грозде, само което обера от асмите в двора (около 200 кг) и вино имам до ново. Сега имам и от последната реколта, и ланшно и по-ланшно. Толкова сме пиячи в къщи...Аз моето, до Нова година, ако остане каничка, се радвам....ама не остава....Баси
![]()
Да не съм офтопик- минах през лидъла тая вечер и повъртях в ръка акумулаторните отвертки. Ами- те като детска играчка. Кажете- за какво бихте ги ползвали ? (който си е взел, де)
А за да не съм и голословен- ky-kyy, прати ми данни на Л. С да ти изпратя една бутилка за дегустация![]()
ср мар 13, 2019 2:26 pmcholev написа:И аз така - Веднъж да сме на едно мнениеср мар 13, 2019 1:43 pmEDI написа: Виното е страхотно, от доста време го ползвам по предназначение.Х-м домашното вече свършва и минавам на купечко. Ще го проверя това вино, но ме спира винтовата капачка. Засега не съм срещал такова, което да ми е харесало, а чилийски и южноафрикански все такива. Бутилират се в Германия и имат някакъв привкус. Ама щом го похвалихте ще пробвам.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: