Само за протокола, не можах да трая много. Вече съм горд собственик на 12v-2 Бош, синята серия - 239лв. Изглежда и се държи , като бижу. Аз си пуша - тя работи 

dragozow написа:Със сигурнос си заслужава повече от първия избор.Ако говориш за Практа-та, не си прав.Машината ми служи вярно 9 години, от тях съм работил с нея 5-6 / естествено с хоби натоварване/. Цели 2 години седя в шкафа, до миналата, когато пак я подкарах със страшна сила, при това със профи натоварване на 4-7 градуса зимата. Тя е "странна птица", тогава я имаше на 2 места в София /Вилаз още нямаха хипермаркет/. Като изработка, функционалност и модел е много добра, но към днешна дата няма, нито машини, нито батерии за Практа. Тя е по-скоро на нивото на Боша, от колкото на нивото на другата плява. Сега "кака" /Практата/ ще работи наравно с "гинко-прожинко" /Боша/.
shadowman написа:Аз лично не съм доволен от тази машинка, но може да съм еденичен случай (един познат си купи тази машинка и я продаде преди да се скапят батериите). С други думи очаквах повече.Разкажи повече, де, какво не ти харесва, ако се притесняваш, няма да ме засегнеш, не съм докачлив.
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: