ср мар 13, 2019 11:24 amstefanjor написа: В събота 16.03 ще има ел. ренде.Аз мисля преди 2 години си взех ренде Паркайд и съм досто доволен - заедно с винтоверта 16V, са най-добрите ми покупки Парксайд. Престраших се този понеделник за настолната бормашина, но още не съм имал време да я пусна в употреба да дам мнение.
Ренде
Отдавна не са го пускали.
Ако някой го е ползвал може ли да сподели някакви отзиви?
За хоби цели подходящо ли е, или някой модел на Einhell е по- добър избор?
Нека намерим най-тънките цени.
mastodonta
- специалист
3095 мнения в "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6"
nautilus33
- майстор
Пастата за отстраняване на драскотини, дали е обикновена паста за полиране в два размера на частиците, или е нещо по-специално?
muhala
- майстор
чет мар 14, 2019 6:15 pmmastodonta написа:И аз си я купих в понеделник, но деня преди това си прецака коляното и още не мога да я събераср мар 13, 2019 11:24 amstefanjor написа: В събота 16.03 ще има ел. ренде.Аз мисля преди 2 години си взех ренде Паркайд и съм досто доволен - заедно с винтоверта 16V, са най-добрите ми покупки Парксайд. Престраших се този понеделник за настолната бормашина, но още не съм имал време да я пусна в употреба да дам мнение.
Ренде
Отдавна не са го пускали.
Ако някой го е ползвал може ли да сподели някакви отзиви?
За хоби цели подходящо ли е, или някой модел на Einhell е по- добър избор?

fore
- майстор
чет мар 14, 2019 5:01 pmplamen6703 написа:Моя е грешката.чет мар 14, 2019 4:52 pmfore написа:Ти сериозно личет мар 14, 2019 3:56 pmplamen6703 написа:И все пак е добре като даваш мнение да знаеш за какво се говори..............................
Електрически пистолет за боядисване е много лош и в случая с Лидъл скъп /65 лв./ избор, става за боядисване на ограда и то ако нямаш друг вариант!
Пистолета е пневматичен, с долно казанче.лека и доходна с "пневматичният" пистолет https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?artic ... 5056ab0fb6
!
![]()
tntcom
- специалист
чет мар 14, 2019 6:24 pmnautilus33 написа: Пастата за отстраняване на драскотини, дали е обикновена паста за полиране в два размера на частиците, или е нещо по-специално?По специално е. Можеби само за козметично освежаване на финни драскотини по гланца. Двоина и не е за всеки случай. Не е обикновенна паста доста финна дори почти не върши работа за БГ щети. Естественно е временно полиране и скоро след труда, ХММ...

kozl
- майстор
чет мар 14, 2019 8:41 pmfore написа:Е каква е разликата в принципа на действие м-у двата пистолета за боядисванечет мар 14, 2019 5:01 pmplamen6703 написа:Моя е грешката.чет мар 14, 2019 4:52 pmfore написа:Ти сериозно ли
И все пак е добре като даваш мнение да знаеш за какво се говори..............................
Пистолета е пневматичен, с долно казанче.лека и доходна с "пневматичният" пистолет https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?artic ... 5056ab0fb6
!
![]()

И двата според мен са пневматични, разликата в налягането и дебита на въздуха. Имаше навремето духалки с буркан за боята, които се свързваха с маркуча към обратната страна на прахосмукачката. Комшия с такова се пребоядиса варбурга, при това с много уникален шегрен ефект

Е тва Лидълското не ли модифицирана духалка де праходухачката е закачена за духалката с резервоара (буркано) отдоле

Преди доста години си купих от Москва ел.пистолет на хидравличен принцип. Боята се пулверизира от дюза под хидравлично налягане създавано от бутало движено от електромагнитна сила. За съжаление само една врата боядисах, за да установя, че два пъти повече боя ми изтече по краката отколе напръсках на вратата, а комшията като чул шума на пищова и доде да ми иска къртач назаем. Немаше тогиз къртачи по ората, всите беа държавни, освен гепените де

Ма явно тенденцията да се сбере всечко накуп -3в1 (боя, пулверизатор и помпа) не е успешна освен в рекламите

kozl
- майстор
пет мар 15, 2019 12:16 ammuhala написа: Гледам, че са пуснали имакт драйвер. В Ютуба масово го позват за завиване на винтове за дърво. Това не е ли като да стреляш по муха с пушка ?Оно зависи ква е мухата, т.е. винтовете. Аз съм сбрал неква вече остарела серия винтовръти Парксайдски + импактора. Редко го ползвам импакторо, коги с другите само се опитвам да завинтвам. А докато немах импактор с винтовръта докъде може и после с тресчотката.![]()
А м-у другото и дюбели пробвах с импактора ма лесно превъртат в тухла, в бетон по-успешно става.
Кофти, че импакторската батарея не е като на винтоврътите и перфоратора, па са всите от Лидъла

atanasov2004
- специалист
Привет колеги
Да попитам и аз за пистолета за боядисване дали става
Не да боядисвам автомобили, а примерно с боя на водна основа да си боядисам кошери или гаражната врата например
Ще съм благодарен на компетентно мнение. Благодаря!

Buliviv
- специалист
пет мар 15, 2019 12:16 ammuhala написа: Гледам, че са пуснали имакт драйвер. В Ютуба масово го позват за завиване на винтове за дърво. Това не е ли като да стреляш по муха с пушка ?![]()
Този специално мисля, че не става за винтове. Май беше с постоянна приставка за гайки. Но може и да греша.
Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература