Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет мар 15, 2019 8:22 amatanasov2004 написа:
Привет колеги :) Да попитам и аз за пистолета за боядисване дали става :? Не да боядисвам автомобили, а примерно с боя на водна основа да си боядисам кошери или гаражната врата например :? Ще съм благодарен на компетентно мнение. Благодаря!
Не съм го виждала пистолета, но, принципно, за кошери и гаражна врата всичко става. Колко кошера? :roll:
Пистолета за който питах е от линка в горното съобщение. Всичките мнения досега които съм чел е че пистолета не става да се боядисва с него с латекс, но този можеш да го вземеш да го тестваш (наклепаш) и да го върнеш, за това питам дали някои го е правил това упражнение.
atanasov2004 - специалист
Ако пробвам да пръсна 20-тина кошера с боя НА ВОДНА основа ми е идеята, да не цапам с четката ми е мисълта :? Дори да е на два пъти тази операция.
Щото си е време да боядисваш.....с четката или валяк кажи го един ден отишъл :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет мар 15, 2019 10:24 amatanasov2004 написа:
Ако пробвам да пръсна 20-тина кошера с боя НА ВОДНА основа ми е идеята, да не цапам с четката ми е мисълта :? Дори да е на два пъти тази операция.
Щото си е време да боядисваш.....с четката или валяк кажи го един ден отишъл :-D
Писах, че става!! Лошите варианти са да плюе или да не пуска боята... и в двата случая има оправия, като за "качество" да боядиса кошер или гаражна врата!! Няма нужда да съм пипала пистолета. Принципът е този
И можеш в един ден да я свършиш работата, без да миеш пистолета. Ако имаш достатъчно кошери :-)
nautilus33 - майстор
чет мар 14, 2019 9:44 pmtntcom написа:
чет мар 14, 2019 6:24 pmnautilus33 написа:
Пастата за отстраняване на драскотини, дали е обикновена паста за полиране в два размера на частиците, или е нещо по-специално?
По специално е. Можеби само за козметично освежаване на финни драскотини по гланца. Двоина и не е за всеки случай. Не е обикновенна паста доста финна дори почти не върши работа за БГ щети. Естественно е временно полиране и скоро след труда, ХММ... :? Не се набутвай и ти.
Ясно, Значи с полирпастата ще се свърши по-добра работа.
plamen6703 - майстор
пет мар 15, 2019 10:24 amatanasov2004 написа:
Ако пробваш да боядисваш кошери с този пистолет, за който питаш, ще се разочароваш тотално и ще те е яд, че си дал нещо за нищо!
Пробвал съм със същият само, че брандиран с друга марка "Райдер" на кошери /и не само/ и от опит ще ти кажа, че кошери най-добре се боядисват на ръка с четка. Който го мързи като зет ми боядисва с компресор и пистолет, става хубаво, но пръска настрани боя, чистенето и слугуването след бояджилъка е голямо.
Тоя пистолет https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?artic ... 5056ab0fb6 става за дезинфекция на курник, но там става и с градинската пръскачка :wink: !
Успех! :partyman:
ky-kyy - майстор
Имам едно въпросче :? Съсед, ми донесе малък ъглошлайф, който отказал да работи.Както и подозирах -заминали четките....Къде се продават четки, за това чудо?
Andri01 - майстор
Варна - пазарчето на "Гюрлата" :)
ky-kyy - майстор
пет мар 15, 2019 8:30 pmAndri01 написа:
Варна, морето, голите жени....само ще ми е до четки :-D
Някъде по-наблизо, ми трябва, че работата му била спешна :lol: Тя купувана от гръцко, преди балдър години, чак сега му заминали четките...смятай колко е работил и колко му е спешна баш сега. Явно ще търся някакви си там и ще ги нагаждам с шкурка....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет мар 15, 2019 8:35 pmky-kyy написа:
пет мар 15, 2019 8:30 pmAndri01 написа:
Варна, морето, голите жени....само ще ми е до четки :-D
Някъде по-наблизо, ми трябва, че работата му била спешна :lol: Тя купувана от гръцко, преди балдър години, чак сега му заминали четките...смятай колко е работил и колко му е спешна баш сега. Явно ще търся някакви си там и ще ги нагаждам с шкурка....
Пильо, не си писал къде си, та да ти се даде адрес някъде наблизо

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: