нед мар 17, 2019 6:19 pmspeka_rs написа: Аз имам всичките инструменти и съм от Русе, ама не съм рязал до сега освен от дъното. Ако има кой да даде акъл кое да махнем, мога да дойда да помогна.До колко можеш да задържаш на краче

нед мар 17, 2019 6:49 pmgogyto написа: ехе, къде отишла тематаЕ, дърт.....виагра продават, разни други хапове, за вдигане на хускварната....
Я сам веке дърт, разбрах че и е големо дръвчето, па и инструмента е на вилата на 150км. нема как да стане. Мойте са си млади фиданки и си ги кастря лесно.Та не е за мене значи това![]()
нед мар 17, 2019 6:54 pmky-kyy написа:Ам таз Хуксварна я дигам язе, ма другата ми е тегаво(оригиналната де)нед мар 17, 2019 6:49 pmgogyto написа: ехе, къде отишла тематаЕ, дърт.....виагра продават, разни други хапове, за вдигане на хускварната....
Я сам веке дърт, разбрах че и е големо дръвчето, па и инструмента е на вилата на 150км. нема как да стане. Мойте са си млади фиданки и си ги кастря лесно.Та не е за мене значи това![]()
![]()
нед мар 17, 2019 6:19 pmspeka_rs написа: Аз имам всичките инструменти и съм от Русе, ама не съм рязал до сега освен от дъното. Ако има кой да даде акъл кое да махнем, мога да дойда да помогна.Леле, страшен си! Правим сега едни уговорки, може да те включим, че то страшна работа се заформя
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: