• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ky-kyy - майстор
нед мар 17, 2019 6:19 pmspeka_rs написа:
Аз имам всичките инструменти и съм от Русе, ама не съм рязал до сега освен от дъното. Ако има кой да даде акъл кое да махнем, мога да дойда да помогна.
До колко можеш да задържаш на краче :-D Момата футболистка, няма се излагаме, я :rolleyes:
gogyto - специалист
ехе, къде отишла темата :D
Я сам веке дърт, разбрах че и е големо дръвчето, па и инструмента е на вилата на 150км. нема как да стане. Мойте са си млади фиданки и си ги кастря лесно.Та не е за мене значи това :)
kr1100 - майстор
абе мога да дам на Andri01 назаем разтегателната резачка - нали е мераклия. :-D
Абе моме я се хващай с ножица и трион и досега да си я орязала тази ябълка. А има и стълби алуминиеви кеф ти в Практикер, имаше и в Метро на добра цена. В ЛИДЛ имаше ножици разтегателни кълцачки за дебели клони. - оборудвай се - ше ти трябват.
Последна промяна от kr1100 на нед мар 17, 2019 6:55 pm, променено общо 1 път.
ky-kyy - майстор
нед мар 17, 2019 6:49 pmgogyto написа:
Я сам веке дърт, разбрах че и е големо дръвчето, па и инструмента е на вилата на 150км. нема как да стане. Мойте са си млади фиданки и си ги кастря лесно.Та не е за мене значи това :)
Е, дърт.....виагра продават, разни други хапове, за вдигане на хускварната.... :lol:
borchoyor - специалист
С Щилката или Хускварната, ама много ниско до земята, за не се сопне некой в кръндоро после... и садене на нова ябълка, тава е решението
gogyto - специалист
нед мар 17, 2019 6:54 pmky-kyy написа:
нед мар 17, 2019 6:49 pmgogyto написа:
Е, дърт.....виагра продават, разни други хапове, за вдигане на хускварната.... :lol:
Ам таз Хуксварна я дигам язе, ма другата ми е тегаво(оригиналната де) :mrgreen:
Andri01 - майстор
"...До колко можеш да задържаш на краче :-D Момата футболистка..." А аз защо помислих,че става въпрос за зарязване на ябълката ,а не на момата? :?
ky-kyy - майстор
То ябълката....ама, ако претръпне момамата, кво прайми :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед мар 17, 2019 6:19 pmspeka_rs написа:
Аз имам всичките инструменти и съм от Русе, ама не съм рязал до сега освен от дъното. Ако има кой да даде акъл кое да махнем, мога да дойда да помогна.
Леле, страшен си! Правим сега едни уговорки, може да те включим, че то страшна работа се заформя :-)
Andri01 - майстор
Вие май променяте ПУП-а на Русе,под прикритието на "ябълкова резитба"?!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

Тема "за Русе, кастрене на ябълка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: