Тури му по калпави четки че по често да черпи
.

чет мар 14, 2019 6:25 pmmuhala написа:Току що сглобих и настроих бормашината. Много приятно съм изненадан. Пробвах да пробия 2мм неръждавейка с 10мм свредло, ако не се лъжа на 900 оборота. Колкото и подавам толкова пробива. Единствено като запоне да излиза бургията спира, но тогава трябва да се намали усилието.чет мар 14, 2019 6:15 pmmastodonta написа:И аз си я купих в понеделник, но деня преди това си прецака коляното и още не мога да я събераср мар 13, 2019 11:24 amstefanjor написа: В събота 16.03 ще има ел. ренде.Аз мисля преди 2 години си взех ренде Паркайд и съм досто доволен - заедно с винтоверта 16V, са най-добрите ми покупки Парксайд. Престраших се този понеделник за настолната бормашина, но още не съм имал време да я пусна в употреба да дам мнение.
Ренде
Отдавна не са го пускали.
Ако някой го е ползвал може ли да сподели някакви отзиви?
За хоби цели подходящо ли е, или някой модел на Einhell е по- добър избор?А имам голям мерак.
съб мар 16, 2019 10:53 amkendal написа: Тури му по калпави четки че по често да черпиОт пазара, хем с малко пазарлък, купих 7 броя четки за 5 лева. Викам му на манго, що са ми седем, ве. Дай ми четно число. Оня вика, толкова имам. Мене ми трябват, две четки ве. Манго вика-две за 4 лева давам....Баси, взех ги седем, да има.
пон мар 18, 2019 11:53 amfore написа: Гайковерта е арен с цифрово управление на Н/метрите и светещи в зелено цифрички. Сега остава и да е със сила 400. Като отидох в Лидъла в Свобода в 7,45 ядец, дълбок стилаж и празно- само цената напомня. Касиера вика - преди малко продадохме последният...... Отивам до Обеля, новият- и там същото. И накрая реших да проверя и в Надежденският. Там 10 броя. Стилажа плитък и висок, но бройки бол. И понеже има, никой не ги взема, а само ги оглеждат. Я да са два......... ще става бой.И аз така само, че във В. Търново голяма драма. И да знаете Лидъл отварят в 7,00 а аз си мислех, че в 8,00. Отивам в 7,50 и греда, свършили, всичко живо тях търси. Газ до следващия Лидъл с всички други мераклии които си мислеха че отваря в 8. Тъкмо изкарахваха 3 кашона които се разграбиха още от транспалетната количка. Успях, взех заветния импакт!
Брата на жената му трябвали три - два за цеха и един за него. Отива в Люлинският и там бой. Взема един и свършват. Питал управителя и оня изкарал от вътре още. И какво се оказа че истерия има и Лидлските МериН'джей нарочно я създават. Явно фирмена политика за да има интерес към марката и магазина Лидл.
На Екзарха, Надежденският и Люлинският имало, ама в последният с клизма.........
Каква драма, какъв магазин само......![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: