Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
nikolson написа:
Прав си. При социализма имаше дефицити, а не купони. Ножчета за бръснене, маслини, боб, ток, олио...
И хората, понеже нямаха за какво да си харчат парите, си купуваха и строиха апартаменти.
Ние пък си харчим пари за разни боклуци и нямаме пари за апартаменти и къщи :-D
Майната му на миналото,вопроса е - за какво си купуваха ония в Пазаджик по три гайковерта?
EDI - майстор
Мериш Ф на отвора на старата торба или и сваляш картона и отиваш в Технополис, мериш и ще намериш.Там има много торби.
jekasus - майстор
EDI написа:
Мериш Ф на отвора на старата торба
Стандартно за всички строителни торби за прахасмучи.
Virtex написа:
от вида 5лв за борба, което ми се вижда много.
Като ти е скъпо,чакаш от Парксайд в Лидъла и си купуваш три кутии от тях :-D
Миналото лято ли пускаха, че забравих? Таман пет от десет торби в кутията използвах/с две прахосмучи/. За тез пари си струва...
Иначе на Спарки 30-литрови са 16лв за 5 броя в Брюколажа.
grizan1980 - специалист
пон мар 18, 2019 9:18 pmjekasus написа:
nikolson написа:
Прав си. При социализма имаше дефицити, а не купони. Ножчета за бръснене, маслини, боб, ток, олио...
И хората, понеже нямаха за какво да си харчат парите, си купуваха и строиха апартаменти.
Ние пък си харчим пари за разни боклуци и нямаме пари за апартаменти и къщи :-D
Майната му на миналото,вопроса е - за какво си купуваха ония в Пазаджик по три гайковерта?
Днес и аз участвах в битката.... Рано рано имаше колкото искаш... Аз заради батерията, го взех та шлайфа да има две големи... А самият верт ще пробвам с едни болтове на теглича да развия..... А ако става и за гуми берекет....
The master - специалист
пон мар 18, 2019 11:50 ammanobg написа:
Сутринта в 08:01 бях пред щанда с гайковертите, но той вече беше празен. Разминах се с няколко човека, които бяха награбили по 3-4 бройки и така за другите остана само разочарованието.
А аз си мислех, че само в Перник бързо свършват. :? :-D
iliya_i - майстор
Бах тая истерия.
Ще си помисля, че всеки ден гуми сменяте.

Като ви мързи толкова да развиете 2 пъти в годината 16-20 болта или гайки на ръка - ами при нас кварталния гумаджия взема за сваляне и слагане на 4 гуми които са на джанти 10 лева. Или общо за 1 година - 20 лева. Та гайковерта ще се изплати някъде на шестата година, ако още е жива батерията, разбира се.
nikolov333 - майстор
Ми да, ама то трябва и втори комплект джанти за гумите и крик + време да се занимаваш.. Аз понеже "въртя" гумите пролет и есен имам три гуми монтаж демонтаж, а четвъртата я въртя за резервна и слагам другата от нейното място. В зависимост от гумаджията при когото ги сменям ми излиза от 15 до 35 лева на смяна монтаж демонтаж и баланс.. :-D
cholev - майстор
пон мар 18, 2019 10:05 pmThe master написа:
пон мар 18, 2019 11:50 ammanobg написа:
Сутринта в 08:01 бях пред щанда с гайковертите, но той вече беше празен. Разминах се с няколко човека, които бяха награбили по 3-4 бройки и така за другите остана само разочарованието.
А аз си мислех, че само в Перник бързо свършват. :? :-D
Ева ли го. Аз като отидох към 9ч и нема никой. :? Пазача рьечи 8:20 дедлайна.
Отписах го. Гледам ръководството, аку компресорчето не става за авто гуми. Ама зачетох и ко стана. 10мин по време и 7бара. Ами мене ме требва да контролирам налягане и да допомпя, а не празна гума до края. Та взех си. Помпата арно духа- доволно. Компресора го хакнах на една съмнителна гума на С5-ка и от 1.7 го вдигнах до 2.5 за 3-4 мин (не засичах). Блага работа. Ще речете по бензиностанциите има- ц нье мерси. Бегайте за компресорчето и помпата докато има. Таз серия Х20 много арна :prayer:
fore - майстор
И какво, този Импактор след моят тест със затегнатите с кръстатка болтове на алумин джантоците се оказа малко импактче......... :lol: Иначе светят готино в зелено нютон метрите.
Та по книга на Китаеца 400 Н/м, а след моят тест аз давам не повече от 200. Развих един с кръстатката и после го затегнах с импактченцето. Ами с кръстатия при развиване не усетих някакво усилие при развиването...........
Не ми се вадеше динамометричният да тестам по точно. Но работата е слаба ракия. И ако не беш голямата батерия сигурно щях да го върна.
Та това е по въпроса с импактчето от 200 Н/м. :lol:

Като извод - ако ще се пукат болтове на алуминка- 10 бара на мин едночуков Лидълец !
cholev - майстор
Не знам гайковерта - италиянеца мускарела много го фали-демек най добрия продукт на парксайд.

Относно торбичките за прахосмукачките- ами оригиналните 10бр кутия са много добри за нищо пара. Аз си мислех имам за много време тез 2 кутии, но след оберфрезата съм на мнение, че ми трябват още :-D

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: