Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Абе то cholev, ти и Перформънс флекса много го хвалеше........ :lol: Аз все още го пазя в гиганската кутия. А нито той нито предишният с регулируеми обороти се развъртат на 10к.

Даже тук имам един разглобен безчетков винтоверт Феин. Незнам що за марка е това, но е доста ползван от работниците на Тъста. И след като Бормашинкаджията който ремотира тези машини се е отказал да го прави, се намесих аз. Ами в мотора и към регулатора за силата - лентови кабели. Изкъртена букса на реулатора за усилието. Та трябваше да вадя СМД Духалката. ГСМ ли ремонтирам или винтоверт ???!!!! Направих го, но мога да си представя и Лидлският Пер-формънс колко ще издържи.
falosa - напреднал
пон мар 18, 2019 11:23 pmcholev написа:
Не знам гайковерта - италиянеца мускарела много го фали-демек най добрия продукт на парксайд.

Относно торбичките за прахосмукачките- ами оригиналните 10бр кутия са много добри за нищо пара. Аз си мислех имам за много време тез 2 кутии, но след оберфрезата съм на мнение, че ми трябват още :-D
Като гледам клипа на гайковърта...Ами той няма предварително ускоряване на оборотите на ротора....Няма как да докара по-силен удар...Акумулаторните развъртат обороти и след това удрят единично,все пак са акумулаторни .Пневматичните развиват веднага ударната сила, ама са с друга конструкция. Не знам защо Парксайд са решили ,че ще развият силния удар още с развъртането на ротора,но...май не им се получава.Ще излезе ,че 12 волтовия май е по-добрия избор (за отвиване). За завиване...Си иска донатягане с ключа за джантите. Пак казвам ,че говоря за 12 волтовия.
falosa - напреднал
пон мар 18, 2019 10:23 pmiliya_i написа:
Бах тая истерия.
Ще си помисля, че всеки ден гуми сменяте.

Като ви мързи толкова да развиете 2 пъти в годината 16-20 болта или гайки на ръка - ами при нас кварталния гумаджия взема за сваляне и слагане на 4 гуми които са на джанти 10 лева. Или общо за 1 година - 20 лева. Та гайковерта ще се изплати някъде на шестата година, ако още е жива батерията, разбира се.
Не точно така. Машинката става за всякакви трудно отвитаеми гайки и болтове с подходящи накрайници. Удобство си е. Лошото е ,че ако не са "накиснати" направо ги къса...
fore - майстор
falosa, от къде 12 волтовият вади повече сила от 20 волтовият за отвиване ? На 12ката и дават 300 н/м само.
Не виждам как по слабата батерия ще развърти по голям въртящ момент.

За мене 12ката едва ли ще развива на повече от 180 н/м, като импакт драйвъра за видии които имам на Гризли. А импакта е на 18 волта.
angel_ov - специалист
Гайковерта тествах на бързо на гумите на джипа и на колата, на мен ми хареса, а още повече, че и батерията пасна на винтоверта. Проблема се оказа, че не съм взел "Стикита" за малкия син. В 20.30ч газ за стикитата с касовата бележка, и след 20 мин. радост във вкъщи. А вие взехте ли си стикитата? :yawinkle:
iliya_i - майстор
вт мар 19, 2019 8:18 amfalosa написа:
пон мар 18, 2019 10:23 pmiliya_i написа:
Бах тая истерия.
Ще си помисля, че всеки ден гуми сменяте.

Като ви мързи толкова да развиете 2 пъти в годината 16-20 болта или гайки на ръка - ами при нас кварталния гумаджия взема за сваляне и слагане на 4 гуми които са на джанти 10 лева. Или общо за 1 година - 20 лева. Та гайковерта ще се изплати някъде на шестата година, ако още е жива батерията, разбира се.
Не точно така. Машинката става за всякакви трудно отвитаеми гайки и болтове с подходящи накрайници. Удобство си е. Лошото е ,че ако не са "накиснати" направо ги къса...
Аз мога да ги скъсам и без машинката.... :-D

Преди много време, един мъдрец е казал "Дайте ми опорна точка и лост...". Аку гайковерт не му е трябвал.
ky-kyy - майстор
Мъдреца е казал - Дайте ми опорна точка и вилица.....и ще отворя всяка бира :prost:
nikolson - майстор
пон мар 18, 2019 9:30 pmjekasus написа:
Стандартно за всички строителни торби за прахасмучи.
Хм, в кауфланд се загледах в торбички на Тони клийн. Хич не бяха с еднакви отвори, иначе да бях грабнал пакета.
(между другото, цената беше 4-6 лева за 3 броя).
jekasus - майстор
nikolson написа:
торбички
20-30 литрови?
nikolson написа:
на Тони клийн
Белите, от нетъкан материал? Не ги харесах изобщо.
Не проявявам интерес към тях.
Както и към Кауфланда, той е като Брюкото - няколко прИмоции, а всичко друго е по-скъпо...
То Лидъла е "умрял" магазин - ама ние за мъжки играчки си говорим тук :-D
nikolson - майстор
Че те платнените не се ли перат?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: