Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Andri01 - майстор
Чубрица,подправки,домати ,краставици...! Ей,за това фалират производители,заводи,че и държавата-нищо не купува народа ,а си го прави сам! Утре,в други ден ще почнете и децата да си правите сами, от собствен разсад?! :? :sad: :partyman:
chapara - майстор
ср мар 20, 2019 1:17 pmpreslav написа:
За чубрицата си спомням, че миналата година си купихме готов разсад, но кога е било това ще каже жената.
Ми като се появи разсад на пазар или там дето обикновенно продават значи е време. Следиш по два пъти в седмицата, те така правя аз :wink:
ср мар 20, 2019 2:27 pmAndri01 написа:
Чубрица,подправки,домати ,краставици...! Ей,за това фалират производители,заводи,че и държавата-нищо не купува народа ,а си го прави сам! Утре,в други ден ще почнете и децата да си правите сами, от собствен разсад?! :? :sad: :partyman:
Яааааасно, ши са опраами сами. Ши буча къкту доди.
Утре вадя трактора на нивата.
https://photos.app.goo.gl/wHh1h4EijGWeFkHGA
Имам чувството, че събрах цялата ошвартовка, на пристанището, от дърпане, докат нацеля врътката.
Andri01 - майстор
И плачеш че,нямаш кола? Или и тва туряш в раницата ,на багажника на коллото? :) :?
preslav - майстор
Неска ма фана фото-музата и напрайх сесия на разсада.
Приемам секви забележки.

Прикачен файл

IMG_1948.JPG

Прикачен файл

IMG_1947.JPG

Прикачен файл

IMG_1946.JPG

Прикачен файл

IMG_1945.JPG
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср мар 20, 2019 6:04 pmpreslav написа:
Неска ма фана фото-музата и напрайх сесия на разсада.
Приемам секви забележки.
Хубу, хубуу...на коя дата го заложи?
Andri01 - майстор
Това разсад за зайци ли е ? То сааде листа ,бе Пресли? Де са дУматитИ. То моя /разсада?!/ ако му увелича кадрото ще го докарам толкУЗ :? :) :partyman:
Пресли, ш'забилежиш кат земиш да пикираш. Още си мисля, че чашки в тавички е по удачният вариант, за който ти благодаря. Инак е добре, напред си, ма ща стигам с техника и спартански температури.
Андри, благоверната е директор с афтолмобил, ма редко ми е подръки.
Като е тука, ползвам я кат собствената си съпруга.
Andri01 - майстор
Кое ? Директора,аФтонобилЯ или съпругата? Добре си ти,аз като кача копачката в багажника ,минавам 50 санта с колата и требе да я свалям :(. :?
kr1100 - майстор
[quote=preslav
[/quote]

1947 гъстотилник. Как ще ги разделяш?

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: