Нека намерим най-тънките цени.
falosa - напреднал
ср мар 20, 2019 1:21 pmiliya_i написа:
ср мар 20, 2019 10:23 amfalosa написа:
вт мар 19, 2019 2:18 pmiliya_i написа:

Аз мога да ги скъсам и без машинката.... :-D

Преди много време, един мъдрец е казал "Дайте ми опорна точка и лост...". Аку гайковерт не му е трябвал.
За вас младите знам....Аз когато бях на вашите години ,болтовете до 24 ги навивах на ръка....а сега без тръба на ръка...ми е мноооого трудно.
Благодаря, но съм на 50. Ако не си схванал това написаното - аз съм 100 кг. Като стъпя на 40 см рамо правя 400 Nm. На 50 см рамо - съответно 500 Nm. А за метър и повече - сети се. При това без да се напъвам изобщо. Само стъпвам с единия крак и леко се повдигам на него. :-D
Братче и аз съм на 50,ама развалина....а и не ми се мъкнат в багажника тръби за джанти..По добре да е каса бира :partyman:
israeli - специалист
Някъде в София да сте виждали акумулаторен компресор и помпа?
kr1100 - майстор
[quote=fore .
Във ФВ форум коментара на един юзър е този:
kris11
Абе и ти пишеше едно време там.
В цитирания ми пост не съм уточнил ,че болтовете са М14Х1,5 .Джантите са фабрични за VW обаче Сеатски за ван.б Мниого мръсно дЖелязо са - не знам какъв състав са. Преди 4-5г про смяна на гуни в.и джантоте въпреки указанието дозатягане на ръка докато влязох да плащам - набързо с гайковерта. При проба за лашване след 3
0 мин за проверка ядец. Изкривих 1 кръстат ключ и счупих 1.Щатния въобще не го пробвах. Профилактично си нося тръбичка към 60 см дълга.
kr1100 - майстор
[quote=falosa
Братче и аз съм на 50,ама развалина....:
[/quote]
Офф , ай стига бре младеж. Няма да се оплакваш, Вземи се в ръце о физич1ески упражнения, ходене пеша дълги км.
И не се отписвай преждевременно. Вдигай гарда.
fore - майстор
:lol: :lol: :lol: 20 волтовият вдига прахта от болтовете за разлика от 12 волтовият. Значи ако си нямаме работа първо галиме болтовете с 12ката, после изчистваме прахта с 20 ката и накрая вземаме едночуковия на 10 бара и изпукваме болта от-ма.
Но 20 волтовия днес ми свърши днес много добра работа косвено като му взех батерията и я сложих на перфоратора и така изпрасках 20 дупки в бетона 6мм за скоби за тръба с ал. вложка ПН16ка да си пусна вода в гаража че ми е мерак. :lol:

А на Китаеца дето е написал 300 и 400 на тия машинки много му здраве. Нищо ново под слънцето. Пак с тяхните Китайски номера. Добре че Лидл не се е олял и не е поискал 1000 н/м ел гайковерт, че Китаеца няма спиране.

Нещо като чип Самсунг на Vtаg. Може да е и евтина ламбата може и да кара дълго, а може и да е с друг чип и да е скъпа и да не кара дълго. Зависи в кой гараж е правен чипът "Самсунг" и дали поръчката е била голяма от Европа. Ядох го с тия диодните пури на 120см. След 8 месеца почнаха да горят като коледна елха. И сега директно от склада сменям чип Самсунг без оскъпяване. Щото 50 броя пури ми се отели вола мамата им Китайска. И още първата ламба с чип Самсунг имаше лек дефект който отстраних сам.
Последна промяна от fore на ср мар 20, 2019 8:11 pm, променено общо 2 пъти.
iliya_i - майстор
ср мар 20, 2019 5:59 pmfalosa написа:
Братче и аз съм на 50,ама развалина....
Наборе, все още не се давам на младите, особено ако трябва да измисли по-лесен и прост начин да се свърши нещо. Не е въпрос само на мускули, ами трябва и Ъкъл.
А тая машинка, като си установил, че не върши работа им я връщай обратно.
israeli - специалист
ср мар 20, 2019 6:58 pmisraeli написа:
Предлагам да съберем обявите с надценки на уреди току що пуснати в LIDL и да ги докладваме за нередност.
Като тази например.
https://www.olx.bg/ad/akumulatoren-komp ... 03e5ce8c8c

Не е нормално да изкупуват по няколко бройки с цел препродажба. Сигурно в схемата участват и служители на магазина.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет мар 21, 2019 8:58 amisraeli написа:
ср мар 20, 2019 6:58 pmisraeli написа:
Предлагам да съберем обявите с надценки на уреди току що пуснати в LIDL и да ги докладваме за нередност.
Като тази например.
https://www.olx.bg/ad/akumulatoren-komp ... 03e5ce8c8c

Не е нормално да изкупуват по няколко бройки с цел препродажба. Сигурно в схемата участват и служители на магазина.
Айде ся, соц номера. Най-много да постигнеш преосмисляне на цените. Пазарът ще се регулира. Дай им да знаят, че търсиш, ще увеличат доставките. И то на по-високо ниво. Касиер в магазин му е презуя какво искаш. И без това яко ги гърчат
falosa - напреднал
ср мар 20, 2019 7:55 pmkr1100 написа:
[quote=falosa
Братче и аз съм на 50,ама развалина....:
Офф , ай стига бре младеж. Няма да се оплакваш, Вземи се в ръце о физич1ески упражнения, ходене пеша дълги км.
И не се отписвай преждевременно. Вдигай гарда.
[/quote]
Няма как да оправя кокалите. Препоръчват ми големи количества бирена мая.... :-D
falosa - напреднал
ср мар 20, 2019 8:05 pmiliya_i написа:
ср мар 20, 2019 5:59 pmfalosa написа:
Братче и аз съм на 50,ама развалина....
Наборе, все още не се давам на младите, особено ако трябва да измисли по-лесен и прост начин да се свърши нещо. Не е въпрос само на мускули, ами трябва и Ъкъл.
А тая машинка, като си установил, че не върши работа им я връщай обратно.
Мина и периода за връщанееее

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: