• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Чудещият се - помощник
чет апр 04, 2019 3:45 pmplamen6703 написа:
По-добре изчакай до Великден /наближава/ и опитай от водата да направиш вино, това първото чудо на нашият Спасител Христос :wink:
Според мен в този форум е точното място за въпроси свързани със "студено електричество", ще прочетеш неща от такива специалисти, които дори Тесла биха изумили със "знания" по електротехника :cool:
Желая ти успех!
Не ти искам мнението, ако знаеш нещо може да споделиш, омръзна ми от спамери, и тук е пълно с такива :evil:
hidrazin - майстор
чет апр 04, 2019 3:30 pmЧудещият се написа:
...не съм келеш...
...да експериментирам със така нареченото "Студено електричество" още Никола Тесла е правел такива опити, еднопроводно пренасяне...
...или да питам на друго място...
Първото не е много сигурно - след като вярваш в бабини деветини...
Тесла има голям принос за науката но за трезво мислещите хора е известен повече като мошеник с претенциите си за велики изобретения.
Късните му опити за безжично пренасяне на енергия нямат практическо приложение - и той като всеки човек е грешил.
Къде без да иска, къде нарочно...
Сега е издигнат в култ от съвременните любители на конспиративните теории.
Та другото място дето ще ти пасне идеално е мазето.нет. Там ще те посрещнат с мед и масло... :-D
:partyman:
Чудещият се - помощник
чет апр 04, 2019 6:35 pmhidrazin написа:
чет апр 04, 2019 3:30 pmЧудещият се написа:
...не съм келеш...
...да експериментирам със така нареченото "Студено електричество" още Никола Тесла е правел такива опити, еднопроводно пренасяне...
...или да питам на друго място...
Първото не е много сигурно - след като вярваш в бабини деветини...
Тесла има голям принос за науката но за трезво мислещите хора е известен повече като мошеник с претенциите си за велики изобретения.
Късните му опити за безжично пренасяне на енергия нямат практическо приложение - и той като всеки човек е грешил.
Къде без да иска, къде нарочно...
Сега е издигнат в култ от съвременните любители на конспиративните теории.
Та другото място дето ще ти пасне идеално е мазето.нет. Там ще те посрещнат с мед и масло... :-D
Ти сега лекции за тесла ли ще ми изнасяш многознайко. Тесла е велик експериментатор за разлика от теб, който само пише глупости . Той е изобретил променливотоковият мотор, луминисцентната лампа и много други уреди, още преди други които се пишат за изобретатели на тези уреди, също така е реализирал безпроводно пренасяне на електроенергия, без скъпи трансформатори и загубите произтичащи от тях. Само че е останал в неизвестност и патентите му нарочно не са реализирани, заради тогавашното лоби на правотоковата индустрия подкрепяна от много банкери, които не са желали иновациите на тесла защото ще фалират. Още глупости ще пишиш ли миризливко :-D :rock:
plamen6703 - майстор
чет апр 04, 2019 7:01 pmЧудещият се написа:
Ти сега лекции за тесла ли ще ми изнасяш многознайко. Тесла е велик експериментатор за разлика от теб, който само пише глупости . Той е изобретил променливотоковият мотор, луминисцентната лампа и много други уреди, още
Това с червеното все още не е измислено и Тесла е непричом към него, то съществува само в главите на неграмотните, които не знаят как се пише и какво е Луминесцентна лампа :cool: ! :partyman:
tzetz009 - специалист
Най - късият фантастичен разказ в света : " Ако Ева не можеше да зачене ...! "

Вторият по ред е , че Никола Тесла (ще) може да управлява посоката на гигантска електрическа дъга (получена естествено с МНО'О ЯК ТРАФ) и е виновен задочно за пораженията от Тунгуския метеорит .

:partyman: :partyman: :partyman:
DMN - майстор
Да спомогна и аз за по-бързото премахване или поне прочистване на осраната тема...ако има кой да го направи...
Тесла:

Прикачен файл:
2019-04-04_192920.png
2019-04-04_192920.png (99.09 KиБ) Видяна 1313 пъти
Чудещият се - помощник
чет апр 04, 2019 7:15 pmplamen6703 написа:
чет апр 04, 2019 7:01 pmЧудещият се написа:
Ти сега лекции за тесла ли ще ми изнасяш многознайко. Тесла е велик експериментатор за разлика от теб, който само пише глупости . Той е изобретил променливотоковият мотор, луминисцентната лампа и много други уреди, още
Това с червеното все още не е измислено и Тесла е непричом към него, то съществува само в главите на неграмотните, които не знаят как се пише и какво е Луминесцентна лампа :cool: ! :partyman:
Как не е измислено бе малоум :-D
hidrazin - майстор
"Како го викале Никола Тесла на галено?
- Коле Мотичето.
"

gogo7777 - майстор
Малеееее.....Никола Тесла бил мошеник....това по вестниците ли го четохте или даскала в школото го е ПРОПОВЯДВАЛ на празноглавците :lol:
tzetz009 - специалист
Заварчиците могат да "заварят" два метални листа , като заварка може изобщо да не се получи , а само наваряване върху единият лист ! Случвало се е ! Възможно е !

Тук спорим за подготвяна "заварка" до Северния полюс , но тъй като било опасно се преминава на вариант "Б" - "заварка" нейде в Сибир !!! Искам да ми обясните .......!!!!!!!

:partyman: :partyman: :partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Сърцевина за високоволтов траф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: