Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
пон апр 01, 2019 10:56 amradius написа:
Карай, важно е че си вредил за супер далаверата и си в играта :lol: :lol: :lol:
Играта се състои в това да купуваш и връщаш безспир - нали няма ограничения.
:lol: :lol: :lol:
Аз понеже съм по-чувствителен и се привързвам, и затова е ми харесва да сменям,щото после страдам и затова не купувам от там :lol:
radius - майстор
Е то не върви да отвориш дървено-неръждаемата врата и да кажеш "заповядайте, вижте каква яка техника имам от лидъла" :lol: :roll:
muhala - майстор
Здравейте, някой виждал ли е тези дни в лидъл да се предлага ъглошлайфа, който го пуснаха преди няколко седмици ?
zz_stefanov - майстор
За кашкавала, който пуснаха в петък какво ще кажете. :cool:
cholev - майстор
вт апр 02, 2019 1:43 pmzz_stefanov написа:
Големата пита, ако питаш преди време взимах, но докато го изядеш и мухляса :-D . По добре по малки парчета. Обаче ако го вакумираш на парчета, сигурно ще се запази. Аз пък си взех от френското крем сирене с трюфели и аспержи. :razz:
zz_stefanov - майстор
вт апр 02, 2019 2:11 pmcholev написа:
Големата пита, ако питаш преди време взимах, но докато го изядеш и мухляса :-D . По добре по малки парчета. Обаче ако го вакумираш на парчета, сигурно ще се запази. Аз пък си взех от френското крем сирене с трюфели и аспержи. :razz:
Чоле, бъзикам просто радиото. :wink:
Спрял съм да купувам сирена, кашкавали и месо от вериги. Както и зелена техника.
Неща за които 60% от продажната цена е за реклама, какво се очаква да е съдържанието което се продава.
За сирената и кашкавалите съм си избрал от скъпите марки, които ги няма в рекламите, за месото от месаря под блока дето го разфасова охладено на место.
Ако ми попадне нещо от село още по добре. :)
шоп - майстор
вт апр 02, 2019 10:15 ammuhala написа:
Здравейте, някой виждал ли е тези дни в лидъл да се предлага ъглошлайфа, който го пуснаха преди няколко седмици ?
За ъглошлайва на стойка ли питате?
Ако да, в Сф Мл4 , Ат. Москов има поне 15 бройки. И днес ги гледах.
dido uzunov - специалист
За втори път вземам. Уникален е. Този път 2бр. пити. Едната във фризера увита в плик(не изсъхва така).
П.П. при нас не успява да мухляса.
muhala - майстор
ср апр 03, 2019 5:02 pmшоп написа:
вт апр 02, 2019 10:15 ammuhala написа:
За ъглошлайва на стойка ли питате?
Ако да, в Сф Мл4 , Ат. Москов има поне 15 бройки. И днес ги гледах.
За обикновен ъглошлайф 125мм става дума.
kozl - майстор
И кво па толкова му е убавото на този ъглошлайф :?
Аз не го харесах, ама ич. Предлагат се доста модели в този ценови диапазон, та бих избрал друг.
Обече купих големия, че в тоя ценови диапазон, вече бех уцелил по-проблемен.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: