чет апр 04, 2019 7:01 pmЧудещият се написа: Ти сега лекции за тесла ли ще ми изнасяш многознайко. Тесла е велик експериментатор за разлика от теб, който само пише глупости . Той е изобретил променливотоковият мотор, луминисцентната лампа и много други уреди, още преди други които се пишат за изобретатели на тези уреди, също така е реализирал безпроводно пренасяне на електроенергия, без скъпи трансформатори и загубите произтичащи от тях. Само че е останал в неизвестност и патентите му нарочно не са реализирани, заради тогавашното лоби на правотоковата индустрия подкрепяна от много банкери, които не са желали иновациите на тесла защото ще фалират. Още глупости ще пишиш ли миризливкоДоколкото разбирам искаш да продължиш експериментите на Тесла, тогава защо ти е сърцевина за траф, нали така ще увеличиш загубите и начинанието ти ще се обезсмисли? Да речем, че успееш да пренесеш две кила ток от вас до комшийката, къде обаче ще сложиш електромера, нали няма да има жица?![]()
![]()
Аз си мисля, че е по-полезно да се разработи метод за безконтактно забременяване, хем ще може да забремениш всяка една булка, която ти харесва, хем няма рискове от болести, хем като се роди поредния глупак ще можеш да кажеш, че някой друг я е забременил.