Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
solo5 написа:
аз по принцип не харесвам тавани от гипскартон
щото се правят като едновремешните детски аутобани
и събират килограми прах

:lol:
Е то навика да си чистиш къщата не започват да се изграждат с направата на окачен таван в къщи :lol:
solo5 - майстор
The_FAN написа:
Е то навика да си чистиш къщата не започват да се изграждат с направата на окачен таван в къщи
така е, но факт е че трудно се чисти
и никъде не съм видял чист такъв таван
но сега са модерни такива тавани, след 10 години ще са демоде :roll:
за мен по изчистените форми са по-красиви
може да съм консервативен, но тавана искам да ми е прав
като ходя на бар може да е с всякакви лабиринти :-D
The_FAN - специалист
solo5 написа:
...по изчистените форми са по-красиви
може да съм консервативен, но тавана искам да ми е прав...
Не се заяждам...но....като искаш прав таван за какви форми говориш?
То съвсем изчистено става :)
Pooh - майстор
Човека е просто противник на гипсокартона бре.
"Като му вкарам една и се чупи и кънти на кухо и с кашони нема да се опаковам, кой знае какви гадинки се въдят одире" ;)

solo5, не се засягай човече, но само цитирах най-честите критики към мат'ряла. В една друга тема разяснявах предимствата и недостатъците на гипсокартона, като цяло ако се търси качество на нормални цени - гипсокартон, ако се търсят ефектни форми или осветления - гипсокартон, цялостна система за звуко и топлоизолация - гипсокартон ... Като цяло противниците намаляват, но винаги ще има хора които са ПРОТИВ по принцип ... без особенна причина.
BanoTheWolf - специалист
Моето мнение е, че на тавана трябва да има някаква форма, за да го прави красив и да те накара да се загледаш по него - било то гипсова форма, стиропорена розетка, гипсокартонени форми или нещо друго.
А иначе наистина всичко с времето си и след години кой знае какви ще са тенденциите. Но вечни работи няма и затова се правят ремонти :)

Тема "Проект за окачен таван. Харесва ли ви?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: