saraneron написа: фотоволтаика за подгряване на бойлерБих поспорил, но след като ви е хоби, а аз съвсем не съм специалист в областта - може би не трябва

saraneron написа: фотоволтаика за подгряване на бойлерБих поспорил, но след като ви е хоби, а аз съвсем не съм специалист в областта - може би не трябва
чет юли 26, 2018 10:59 amHursa написа:Няма лошо да споделим мнение!saraneron написа: фотоволтаика за подгряване на бойлерБих поспорил, но след като ви е хоби, а аз съвсем не съм специалист в областта - може би не трябва.
чет юли 26, 2018 1:07 pmsaraneron написа:Отворих нова тема за подгряване на бойлер с фотоволтаицичет юли 26, 2018 10:59 amHursa написа:Няма лошо да споделим мнение!saraneron написа: фотоволтаика за подгряване на бойлерБих поспорил, но след като ви е хоби, а аз съвсем не съм специалист в областта - може би не трябва.
Каквото зная, като теория и практика ще го споделя, разбира се ще отворим отделна тема.
пон юли 30, 2018 8:04 amsaraneron написа: Е 60/100 градуса голяма стагнация ли са при условие ,че се подава и с много малък дебитЗащо да се подава с малък дебит?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: