• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
dragnev1 - напреднал
гаража ми е на първия етаж на къщата. отвътре е на тухла искам да го измажа та въпросът е дали да търся майтор мазач и да купувам хоросан или да му сложа гипс картон, стиропор или нещо някакво такова. :?
plumber - специалист
Ми той гаража си е твой.Ти си реши как го искаш :)
LZ - специалист
Ако правиш изолация отвън, по-добре да избереш нещо по-здраво от стиропор :?
tysonlkr - специалист
dragnev1 написа:
гаража ми е на първия етаж на къщата. отвътре е на тухла искам да го измажа та въпросът е дали да търся майтор мазач и да купувам хоросан или да му сложа гипс картон, стиропор или нещо някакво такова. :?
И аз съм пред същата дилема :roll:
Кажете поне кое ще ми излезе по изгодно (по евтино) :?
Pooh - майстор
Зависи от личното желание и възможности - колата няма да се разсърди, ако е на гола мазилка, пък и най-евтинко идва. ;)
BanoTheWolf - специалист
Аз лично не бих се занимал с гипсокартон освен ако не са ти в повечко паричките ;) Гипсокартона като го положиш трябва да го боядисаш а все пак е гараж и ще се цапа (масло, чадене и т.н.) Иначе мисля ще е по-добре като вид изолация. Салгай хоросан пръсни го отгоре и си ти ;) След време ще ти е по-лесно да правиш корекции. Може и някакъв цокъл да си направиш нз :roll: Варианти много, избор само един. Успех!
miroslav_kn - специалист
Братле аз бих те посъветвал да си направиш дървена скара и да сложиш ОСБ 9 мм. лакираш го и става супер.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
dragnev1 написа:
осб :?:
OSB
Google.bg
BanoTheWolf - специалист
OSB=дървени плоскости от пресовани дървени частици, подредена плоскост.
  • 1
  • 2

Тема "измазване на гаража" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: