• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
koveslav - майстор
пон апр 22, 2019 6:33 pmlov написа:
Но дето се казва смърт без причина няма и трябва да се огледа. Може да е нещо много тъпо но е факт че се е появило след време.
Щом и твоя е така събирайте се двамата и си бийте главите. :lol:
Нищо им няма на компресорите,бачкат си.Изобщо нямам намерение да го пипам,вибрацийте са си налице от нов.Аз още миналата година писах някъде,че ми направи впечатление още като чисто нов,че като понапълни и вдигне високо налягане и почва да "подскача".Лека и нестабилна е конструкцията с тази малка 24л бутилка за този мощен мотор почти 2kW и едноцилиндров компресор и вибрира цялата машина,нищо повече.Няма чукане и тракане от самата глава,работи си нормално.Смених маслото почти на една година работа,няма никакви съмнителни замърсявания и стружки в него.Ако при Чефо има нещо по-тревожно като работа или звук на самата машина....
Chefo77 - майстор
Ами не, освен звука и вибрациите, всичко друго си е ОК. Честно да си кажа, ако е нормално съм много, ама МНОГО разочарован от това творение. Каква табела, какво чудо - един компресор не могат да направят (поръчат)...
resistbody - майстор
Такъв им е модела, на тея стенлита от мангала, моя тресе на терпане.. на дядото и на комшията са тихи... и трите аз ги взех от мангала, но явно изтеглих късата клечка.. Чефо, и товоя ли е от видинския мангал ?
Chefo77 - майстор
Не го помня дали беше от Видин, от една ФБ група го взех. Но май е циганин, да. Той продаваше доста компресори.
fore - майстор
Еот защо- Парксайт или Енхел.
Chefo77 - майстор
Хахаха
Или Райдър, нали?
fore - майстор
вт апр 23, 2019 12:14 pmChefo77 написа:
Хахаха
Или Райдър, нали?
Хахаха, ама моите три Не тресат, а вашият тресе хахаха..... :lol: :lol: :lol:

Парксайта е 25 литра и го изпрасках на 10 бара- яко се тунингова.
Енхелите са 50 литрови на 10 бара и последният е V образен двуцилиндров - и двата пукат яко болтове на алуминка стегнати зверски на ръка и с гайковерт.
V образния е супер безшумен поради вида на мотора.

Апропо- Райдър няма 10 барови, а са само до 8 бара.

Та хахаахахах :lol: :lol: :lol: :lol: скачайте и .......

Аз не знаех че Стенли е някаква много по маркова техника....... :wink: Да не я сглобяват на Луната във вакуумна среда..... :)
Chefo77 - майстор
Браво на теб.
Аз пък го преместих :)
fore - майстор
вт апр 23, 2019 2:25 pmChefo77 написа:
Браво на теб.
Аз пък го преместих :)
Е то и да не го преместиш ти, Стенлито ще го премести като се хванеш за него. :lachtot:
Chefo77 - майстор
Е чак такива вибрации няма. Ама може да източи питонЯ, ако го сложа отгоре и поработи повечко :D
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: