Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen89 - специалист
Така изглежда котела. На моя ще бъде закачена горелката на врата за да може да е до долу с водна риза.

Прикачен файл

IMG_6767.JPG
Rumen89 - специалист
Този е за дърва и пелети и е 5 ходов и тръбна скара. Моя ще бъде 6 ходов с тръбна скара.

Прикачен файл

IMG_6768.JPG
пон апр 22, 2019 9:05 pmRumen89 написа:
Този е за дърва и пелети и е 5 ходов и тръбна скара. Моя ще бъде 6 ходов с тръбна скара.
Румба, това те вълнува в момента, това е важно за теб.
Ще се случат нещата. Радвай им се сега!
После нещо друго ще ти е на главата....
...е, постепенно почват да натежават нещата, ама сега ти е времето.
Инсталирайте го, изживей го!
Има време за всичко.
LazarGanev - "Велик майстор"
Тази "Тръбна скара" сигурно е някакво космическо изобретение на този световен майстор? Явно има противопожарна роля да гаси огъня, за да не става пожар? А тези 6 хода как се броят - като гледам изгорелите газове вървят само нагоре или бъркам? Може ли да си поръчам 18-ходов котел? Може би трябва да му се монтират още няколко пъпки?
brassSob - специалист
Преди няколко страници му обещах, че като си купи котел табелката ще е от мен....как ще го кръстим?
Rumen89 - специалист
вт апр 23, 2019 7:39 ambrassSob написа:
Преди няколко страници му обещах, че като си купи котел табелката ще е от мен....как ще го кръстим?
[/quote😆😆😆😆 Котела си е много добър. Видях как работи с горелка Грейко 3/2/1 120/100/80 ГРЕЙКОТО котела 220/160/100 градуса на димоотвода с фабричните настройки на вентилатора. Почистването става изключително лесно не се налага ключове и развиване на гайки.
Rumen89 - специалист
вт апр 23, 2019 12:25 amLazarGanev написа:
Тази "Тръбна скара" сигурно е някакво космическо изобретение на този световен майстор? Явно има противопожарна роля да гаси огъня, за да не става пожар? А тези 6 хода как се броят - като гледам изгорелите газове вървят само нагоре или бъркам? Може ли да си поръчам 18-ходов котел? Може би трябва да му се монтират още няколко пъпки?
На горе вървят димните газове. За пъпките не те разбрах! Всичките прегради са от водна риза. Горе долу като ИВГ. Хората от Бг Терм казаха, че е изключително добър котел.
brassSob - специалист
вт апр 23, 2019 2:41 pmRumen89 написа:
На горе вървят димните газове. За пъпките не те разбрах! Всичките прегради са от водна риза. Горе долу като ИВГ. Хората от Бг Терм казаха, че е изключително добър котел.
Удивително! Бих се изумил ако бяха казали, че не е!
Rumen89 - специалист
вт апр 23, 2019 3:10 pmbrassSob написа:
вт апр 23, 2019 2:41 pmRumen89 написа:
Удивително! Бих се изумил ако бяха казали, че не е!
Значи аз отивам в даден магазин и казвам примерно до 3000 Хил какъв котел ще ми препоръчате. Ако нещо не ми хареса котела отивам в следващия и така. Ама такива подигравки са ми направо смешни аз и да не бях избрал този котел какъвто и да ви покажа по различен от Грейко вие пак щяхте да се подигравате.
kalin72 - майстор
Не бе, човек, никой не се подиграва, но все пак, дай да видим схема на котела, и най-вече как и откъде минават газовете. Щото и на мен ми се вижда плитък, за да има 5 или 6 хода назад, та остават ходове нагоре, но пък и нисък ми се вижда.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: