Най - вълнуващия въпрос зимно време.
пет апр 26, 2019 5:41 pmlz2skt написа:
Че защо им са пазачи на казана....Те са сред нас ...четат постовете ни като Дявола Евангелието и предварително ни осъждат....
На Разпети петък споменаваш рогатия, че и с главна буква!!!
Зарад едните железа ли бре?!!

Изчизни като малка пръдлива фея!
lz2skt - специалист
Да,на дненият тъжен за християните ден.Прощавам ти за отношението заради едни железа и те благославям.
Добро момче... или каквото и да си.
Право да прощава има само Един, а ти си обикновен грешник.
Да се ограничим по темата, а!
Rumen89 - специалист
пет апр 26, 2019 3:19 pmТрифон П.Трифонов написа:
Румба, на "тъпия" си Бош не мога да направя 220 градуса, както и да го мъдря.
Пробвах го още на дърва като беше, като му отворих клапата за разгаряне.
Демек напрайх го на 2 хода.
Грейко трябва да е закачен на комина на ТЕЦ А.... Д....(Варна), че да дигне градуси.
Бе кви поплюфкофци са извъдихти и от де са намерихти? Що такава нечовешка злоба?
Идвати, питати провокативно и после ний сми били викачити на Грейко.
Ми бегайти си у Полша или Турция! Има си пазар шарен, вкусове сякакви.
Пуснете си тема и си ортувайте там, та да видим дали ще се намери Грейковец да ви сере глупости?
На мен мен и няма да ми казваш къде и какво да пиша. Най големия поплувко си ти и на всякъде се мешаш. Не може да се коментира само един котел форума не се казва Грейко нито темата. Не може да оплуваш други марки котли без да си запознат с тях. Дори този който показах е доста добър котел нищо, че е правен ръчно от човек който си знае работата. Маркетинговия отдел е скапан сигурен съм, че повечето хора който са си закупили Грейко са чели форума който е окопиран от дистрибутори...
LazarGanev - "Велик майстор"
пет апр 26, 2019 7:48 pmRumen89 написа:
Маркетинговия отдел е скапан сигурен съм, че повечето хора който са си закупили Грейко са чели форума който е окопиран от дистрибутори...
Точно така, и най-големия дистрибутор е Трифун, после се нареждат gnt-то от Руси, Анди-то и Калин, има и много други ма кък да ги изброявам сичките. Трифун и Калин по толкоз много продават, че не им стигат лимитираните количества, дет им ги отпускат от Грейко и не им остава баре един котел да си монтират в къщи, да го видят как дига 220 градуса на куминя, не само да го фалят. Де са дистрибуторите на твоя котел да го пофалят?
Румене, предавам се.
Наистина, темата е "Котел на пелети?", а не Грейко.
Помислих, че имаш нужда от съвет, но съм сбъркал.
brassSob - специалист
Той взел готината горелка и сега търси под вола теле. Всеки от вас знае, че РБ- то на тенеке от сирене да се монтира пак ще е безупречна. Взел е горелка на която при заявка за която и да е резервна част идва моментално. Сега се чуди за котел. Не щял прах....ми има термопомпи, газ, ел. котли. Там няма прах. Пита за котел и му казаха Експерт, Екзотик....Той намери нещо, постне го, което никой ни видял, ни чул. След седмица пак измисли нещо...То сезона мина. Успех за следващия.
Айде да спрем за малко, барем по празничните дни!
Rumen89 - специалист
пет апр 26, 2019 8:41 pmbrassSob написа:
Той взел готината горелка и сега търси под вола теле. Всеки от вас знае, че РБ- то на тенеке от сирене да се монтира пак ще е безупречна. Взел е горелка на която при заявка за която и да е резервна част идва моментално. Сега се чуди за котел. Не щял прах....ми има термопомпи, газ, ел. котли. Там няма прах. Пита за котел и му казаха Експерт, Екзотик....Той намери нещо, постне го, което никой ни видял, ни чул. След седмица пак измисли нещо...То сезона мина. Успех за следващия.
Супери части има.... Само не знам толкова зает човек как има толкова много време да се регистрира по всички форуми. Иначе части от Китай ми пристигат за по малко от 35 часа. Айде да си пишете в другата тема, че ми омръзна едни и същи да са компетентни по моя въпрос.
пет апр 26, 2019 9:56 pmRumen89 написа:
...Иначе части от Китай ми пристигат за по малко от 35 часа. Айде да си пишете в другата тема, че ми омръзна едни и същи да са компетентни по моя въпрос.
"Ми те, на тия длъжности Ангели трябва да са, но не достигат, та затова са назначени хора.
А те са грешни, Чадо."
И още, тая тема не е "твоят въпрос".
Попита и бе ти отговорено.

.....35 часа??? Завиждам ти, не особено благородно.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: