пет апр 26, 2019 3:19 pmТрифон П.Трифонов написа: Румба, на "тъпия" си Бош не мога да направя 220 градуса, както и да го мъдря.На мен мен и няма да ми казваш къде и какво да пиша. Най големия поплувко си ти и на всякъде се мешаш. Не може да се коментира само един котел форума не се казва Грейко нито темата. Не може да оплуваш други марки котли без да си запознат с тях. Дори този който показах е доста добър котел нищо, че е правен ръчно от човек който си знае работата. Маркетинговия отдел е скапан сигурен съм, че повечето хора който са си закупили Грейко са чели форума който е окопиран от дистрибутори...
Пробвах го още на дърва като беше, като му отворих клапата за разгаряне.
Демек напрайх го на 2 хода.
Грейко трябва да е закачен на комина на ТЕЦ А.... Д....(Варна), че да дигне градуси.
Бе кви поплюфкофци са извъдихти и от де са намерихти? Що такава нечовешка злоба?
Идвати, питати провокативно и после ний сми били викачити на Грейко.
Ми бегайти си у Полша или Турция! Има си пазар шарен, вкусове сякакви.
Пуснете си тема и си ортувайте там, та да видим дали ще се намери Грейковец да ви сере глупости?
пет апр 26, 2019 7:48 pmRumen89 написа: Маркетинговия отдел е скапан сигурен съм, че повечето хора който са си закупили Грейко са чели форума който е окопиран от дистрибутори...Точно така, и най-големия дистрибутор е Трифун, после се нареждат gnt-то от Руси, Анди-то и Калин, има и много други ма кък да ги изброявам сичките. Трифун и Калин по толкоз много продават, че не им стигат лимитираните количества, дет им ги отпускат от Грейко и не им остава баре един котел да си монтират в къщи, да го видят как дига 220 градуса на куминя, не само да го фалят. Де са дистрибуторите на твоя котел да го пофалят?