Докторе, не може ли да помолиш Димо да ти драсне схемата на инсталацията ?

Прикачен файл
вт мар 26, 2019 4:49 pmfox_vt написа: По хладилната част няма проблем с размера на тръбите такива са размерите ,10 и 16 са разговорно между колеги. Какво ще рече обърнати солари ,и преди беше споменал ама ми е интересно.На панелите има лепенки на които е нарисувано позиционирането на панелите когато са повече от един.
вт мар 26, 2019 4:59 pmbrassSob написа:Ще рече, че датчиците са не там където трябва и отчитат със забавяне (има около 1кв.м мъртва зона). Общо взето стикерите трябва да са от външната страна - при мене бяха от вътрешната. От това се е получило прегряване (и потъмняване) на течността, която ще подменяме другото лято. Това разбрах, но факт е, че сега си работят оквт мар 26, 2019 4:49 pmfox_vt написа: По хладилната част няма проблем с размера на тръбите такива са размерите ,10 и 16 са разговорно между колеги. Какво ще рече обърнати солари ,и преди беше споменал ама ми е интересно.На панелите има лепенки на които е нарисувано позиционирането на панелите когато са повече от един.
вт мар 26, 2019 4:49 pmfox_vt написа: По хладилната част няма проблем с размера на тръбите такива са размерите ,10 и 16 са разговорно между колеги. Какво ще рече обърнати солари ,и преди беше споменал ама ми е интересно.Тц, не са разговорни термини. Някои марки, вкл. и Висман ползват тръби с метрични диаметри. Въпреки, че не мисля това да е фатално за работата, формално не са спазени предписаните диаметри
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: