нед май 12, 2019 9:20 pmnautilus33 написа: ...Градинари, дайте съвет как да се справя с поповото прасе, че ме нападна, както и комшията...ТУК
нед май 12, 2019 11:41 pmhidrazin написа: ......Имам един познат, който реши да си натори двора с джибри от вино! Към 300 кила джибри пръсна равномерно из двора и ги окопа с фрезата! Само преврели, без да са варени! Беше постигнал почти 100% успеваемост в сеитбата. Ако искаш да го насееш така зорлем няма да можеш! Взе му се душата после докато си изчисти мястото.
Ако не го свариш поне малко, ще си засееш двора...![]()
пон май 13, 2019 6:49 ampreslav написа: Аз за прасето ще си мълча - има кой да даде отзиви.От как ма открехна, повече с разни пикирания и лупинги няма да си играя.
Вчера обаче правихме разбор с жената, питах я (понеже тя се занимава с подготовката на разсада и бученето му на нивата) кое ти е по-лесно, да си направиш разсада в кофички и после да го бучнеш директно с тях на нивата или да се гъзурчиш половин ден за една леха с пипер използвайки садилото на баба си. Отговорът беше "дори и циниите си ще садя в кофички" - миналата година прасето подпука и цветята.
Всеки да си прави изводите какво кисело мляко се продава по магазините щом дори поповите прасета заобикалят кофичките му.
пон май 13, 2019 9:49 amТрифон П.Трифонов написа: От как ма открехна, повече с разни пикирания и лупинги няма да си играя.То за млякото на участниците във форума не важи, важното е да е обезмаслено, че прасетата налитат на блажно.
Само дето тая година си набучих семената в 200 млл. чашки, че по малко матрял оди.
Пък за млякото, скоро ши ти променим мнението. Ей сига та изказах на благоверната.
Ще има насилие, хахаааааа......
Набучих малко домати, ама поради особена сръчност пречупих едното. Коренчето е от семе 2014та- червен селске бабин домат. Шинирах и превързах.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: