пон май 20, 2019 9:15 pmvlax написа:Уфф лошо дано да не е много зле, ама като гледам какво количество лед има в мрежата на доматите.![]()

пон май 20, 2019 9:15 pmvlax написа:Бе Влах ли си, ако не, Влак ли ши си, ни та знам, нито пък ма кефиш от пръф прочит, ма са радвам, чи подложи кепа, на тъс лоша градушка.пон май 20, 2019 9:11 pmgnt69 написа:Зле.По подробно утре като ходя да пръскам с меден препарат.пон май 20, 2019 9:05 pmvlax написа:Бре хванал си промоцията,черешата и доматито си опазил поне ами другите дръвчета как са.![]()
![]()
![]()
пон май 20, 2019 6:05 pmnautilus33 написа: А самото коренище, като го зазимяваш, поставено ли е в някаква почва/пясък, или без нищо, с гол корен се потапя във вода? При мен може би грешката тогава е, че съм го оставил в почва, която като е влажна и в затворен плик е била благоприятна среда за мухъл.Зимата няма почва, гол голеничък корен, почистен от треволяци и водорасли. Водата е колкото да се каже, че има вода, на месец-два добавяш по една чашка, колкото да се поддържа влагата. Една година рискувах и я оставих в басейна и, покрит с дъски и стари черги отгоре - не измръзна, но тръгнаха да я душат самозасадилите се треви, спасихме я, но беше голяма борба с плетеницата корени. Другото, за което се сетих е, че водата трябва редовно да се сменя, не само заради външния вид, но казват, че от прясната вода коренището си набавя кислород, може би затова не се съхранява във вода, а във влажна среда. Тази жена, която ми подари коренището го държеше под капеща чешма в продънена тенджера, но аз не съм се изумявал до такава степен.
ср май 22, 2019 6:33 amvlax написа:Мрежата при нас спаси около 90% от положениетовт май 21, 2019 9:12 pmmiroki написа: Тази неделя занесох последните 60 кофички разсад по двойки.Лошо.А мрежа поставил ли си?
Сега ги мина градушка като орехи и яйца. Бял двор.
Това е Варненско.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: