Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
asinka - специалист
Ето го материалът:

Прикачен файл

img_0150.jpg
img_0150.jpg (12.85 KиБ) Видяна 11127 пъти
aldebaran - напреднал
Мислех, че това, макраме-то е нещо от разговорника...
Ако знаех, че го има и в чичо Гугъл нямаше да питам, та да се излагам. :? Те хората добре си ми казваха, че ставам за хамалин, ама аз - инат!
velsi,като гледам снимките се сещам, че дори съм имал такива нещица във вкъщи.. Някога.. Но не съм знаел, че така се казва.
asinka, пердетата никога не са ми били силна част, но като гледам последното ти приложено фото и тези, които са в началният ти пост, долавям една разлика. Основната идея на ресните, е отсеченото падане надолу. По този начин и по-добре става имитацията на преграда (стена), така както е видно от първите фотоси. В последното ти, с преплитането отгоре точно това `тежко` падане се губи, а оттам и имитацията. Ако се обработи и отдолу, може би... Имам в предвид на всяка оплетка в долната част да слагаш нещо, което ще ги опъва :roll: Избраният от теб материал не става ясен от фотото, но.. ти си знаеш. Успех. :)
asinka - специалист
Не става макраме с това, което имам налично.
Никакъв ефект!
Засега ще падат свободно, никак не са леки, обаче може и да има нужда от някаква тежест отдолу.
В Бриколаж видях подобно приспособление-оловни топчета, много малки, намушени в някакъв шнур....изглежда като лента и е точно за тази цел.
Продават се на щанда с пердета....

Не зная кога ще намеря време да ги започна, надявам се тези дни..

Не намерих по-добра снимка на това, което съм закупила, а и фотото ми е в един приятел, за да покажа точно.
Иначе си е нишка с ресни, цветовете са бяло и оранж.
asinka - специалист
Моите ресни :)
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
asinka, сподели, моля, колко ти излезе метъра и котака как се отнася с тази хубост.
asinka - специалист
Излезе ми по-евтино от колкото предполагах-материалът който купих сметнах по 4 ресни на линеен сантиметър, но сложихме по-малко.
Разход общо- към 50 лева без да смятам корнизи и т.н.
Това е за 5 линейни метра перде.
А котето, уж е игриво, не се интересува от новата придобивка и не създава грижи :)
BanoTheWolf - специалист
Страшно готино се е получило :)
Кога встъпваш на пазара :roll: Нещо искам да ти стана клиент :)
asinka - специалист
Давай размерите, избирай материала и да започваме :)
asinka написа:
"РЕСНИ
Това е последният писък в модата на интериорното текстилно обзавеждане!
Много стилни, фини и същевременно практични, те променят облика на помещението, правейки го комфортно и луксозно.
Създават илюзията за наличието на преграда, която всъщност липсва. Използват се както вместо съвременни и стилни пердета, така и за декорация и отделяне на различни обеми в едно помещение.''

Изображение

Обачеее, линейният метър струва от 50 до 90 лева :(
На някой хрумва ли му идея как би могло и от какво би могло да се импровизира :?
Ето и сайт .

Тема "Пердета тип РЕСНИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: