Ред дойде и на нея. Никога не съм ползвал такава и не знам каво да и гледам.Само трябва да е от малките (45см).Двуомя се между в.употреба Миле с 2г. гаранция или нова за към 600 - 650лв. Един колега ми препоръча BEKO DIS 28020  https://www.technopolis.bg/bg/Dishwashe ... 310IX6nACM(ползва я вече няколко години и не му е създавала грижи), а пък продавач "консултанта"  beko dis 28023 s 5г. гаранция https://www.technopolis.bg/bg/Dishwashe ... 3/p/680699  .

- 1
 - 2

Мечтата на всяка домакиня

gibson58 

- специалист			

15 мнения в "Сега и съдомиялна трябва."

plamen6703 

- майстор			

Миеле втора употреба е много добър вариант, но избора е в твои ръце! 

Jacomo 

- специалист			

- На линия

Нещо ново с дълга гаранция, и без това ще миеш само на 1-2 програми, то препаратът мие, не съдомиялната. Аз съм с нова, висок клас BOSCH и не намирам други предимства пред стария ми немски NEFF с 2 програми от 1988 година, освен че е по-тиха. И двете не мият загоряла захар и загорели яйца.

Последна промяна от Jacomo на вт май 21, 2019 4:11 pm, променено общо 1 път.

plamen6703 

- майстор			

Ако и повярваш в това, което си мислиш и си купиш Миеле, ще видиш, че няма да сгрешиш  
 !
Успех!

Успех!

Chefo77 

- майстор			

Беко не били силни в съдомиялните, така съм чувал. Не е вярно това за препарата, начинът, по който оросява е от огромно значение!
Нашата е Индезит, 10 комплекта, НЕ СИ вземай малка, ако имаш място за голяма. Харчи колкото и голямата, но побира много по-малко. И тук не става дума само за 2 или 3 комплекта по-малко, големи тави и тенджери остават вън. Преди месец нашата започна да издава странни звуци, та огледахме пазара ... влюбих се в един Бош. Ама се оказа някакво въженце, намотано на перката - и ми се размина покупката
Та - макар да не съм фен на втората употреба - сякаш Миеле-то ще си заслужава. Само го огледай колко харчи, да не се окаже с 3 пъти по-висока консумация от новата...

Нашата е Индезит, 10 комплекта, НЕ СИ вземай малка, ако имаш място за голяма. Харчи колкото и голямата, но побира много по-малко. И тук не става дума само за 2 или 3 комплекта по-малко, големи тави и тенджери остават вън. Преди месец нашата започна да издава странни звуци, та огледахме пазара ... влюбих се в един Бош. Ама се оказа някакво въженце, намотано на перката - и ми се размина покупката
Та - макар да не съм фен на втората употреба - сякаш Миеле-то ще си заслужава. Само го огледай колко харчи, да не се окаже с 3 пъти по-висока консумация от новата...

zz_stefanov 

- майстор			

Две бекота имаме в рода. Никакъв проблем.
Преди имахме Сименс втора ръка, за съжаление много.

Преди имахме Сименс втора ръка, за съжаление много.

torbalan 

- Дървен философ			

Минал съм през три съдомиални.
Първата Уърпул най-скъпия им модел (но значително по-евтина от Миеле, Бош и другите немски). Миеше екстра.
Втората - Бауматик (непозната в българия марка) пак скъпа, но не миеше хубаво.
Третата АЕГ - не знам дали им е от скъпите модели, но на мен ми се вижда скъпа. Мие перфектно.
Препарата, който ползвам (от около месец съм с АЕГ-то) е един и същ. Тоест не е все тая каква е машината.
Според сервизния техник на Бауматик (няколко пъти е идвал в къщи) на евтините съдомиални помпите и механиката не били читави и за това не миели хубаво... Бауматика, нищо че беше скъп, не миеше добре.
По принцип харесвам уредите на Беко и като дойде ред да се купува нова съдомиална, мислех да купувам Беко. Не знам защо се спрях на АЕГ. Може би ми хареса долния разпръсквач, че е нестандартен.
Доста мои познати имам, които купуват втора употреба супердупер марки. Не знам случай да нямат проблеми.
Гледай и гаранцията.

Първата Уърпул най-скъпия им модел (но значително по-евтина от Миеле, Бош и другите немски). Миеше екстра.
Третата АЕГ - не знам дали им е от скъпите модели, но на мен ми се вижда скъпа. Мие перфектно.
Препарата, който ползвам (от около месец съм с АЕГ-то) е един и същ. Тоест не е все тая каква е машината.
Според сервизния техник на Бауматик (няколко пъти е идвал в къщи) на евтините съдомиални помпите и механиката не били читави и за това не миели хубаво... Бауматика, нищо че беше скъп, не миеше добре.
По принцип харесвам уредите на Беко и като дойде ред да се купува нова съдомиална, мислех да купувам Беко. Не знам защо се спрях на АЕГ. Може би ми хареса долния разпръсквач, че е нестандартен.
Доста мои познати имам, които купуват втора употреба супердупер марки. Не знам случай да нямат проблеми.
Гледай и гаранцията.

Antonii 

- майстор			

От личен опит.
Най-голямо значение за качеството на измиване на съдовете има препарата.
Ползвам и Бош за 1000лв, ползвам и портотивна Мидея с един и същ препарат(качествен) и резултата е, че и двете мият перфектно.
От марката зависи единствено дълготрайността на машината и ако ще се ползва всеки ден поне по веднъж, то е добре да е по-качествена.
Ако е 1-3 пъти седмично, то едва ли е от значение каква е.

Най-голямо значение за качеството на измиване на съдовете има препарата.
Ползвам и Бош за 1000лв, ползвам и портотивна Мидея с един и същ препарат(качествен) и резултата е, че и двете мият перфектно.
От марката зависи единствено дълготрайността на машината и ако ще се ползва всеки ден поне по веднъж, то е добре да е по-качествена.
Ако е 1-3 пъти седмично, то едва ли е от значение каква е.

kozl 

- майстор			

- На линия

вт май 21, 2019 11:35 pmtorbalan написа: Минал съм през три съдомиални.Минал съм през 3 отказа и ремонта на като третата ти садомазомиялна АЕГ (поне по заглавие де
Това което забелязах в АЕГ-то са нагорели букси и одървени кабели. Дали така е в миелето
- 1
 - 2

Тема "Сега и съдомиялна трябва." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
 - ↳ Вашите ремонти
 - ↳ Кухня
 - ↳ Баня
 - ↳ Дневна
 - ↳ Спалня
 - ↳ Детска
 - ↳ Градина
 - ↳ Коридор
 - ↳ Тераса и балкон
 - Направи сам
 - ↳ Направи сам
 - ↳ Ремонтирай сам
 - ↳ Къде е по-евтино?
 - ↳ Дърводелство
 - ↳ Ел. инструменти
 - ↳ Металообработване
 - ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
 - Строителство
 - ↳ Всичко за вилата
 - ↳ Къщи
 - ↳ Саниране
 - ↳ Хидроизолация
 - ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
 - Сухо строителство
 - ↳ Окачени тавани
 - ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
 - ↳ Сухи и повдигнати подове
 - ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
 - ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
 - Въпроси и Отговори
 - ↳ Полезни съвети
 - ↳ Автомобили
 - ↳ Партньори
 - ↳ Боядисване и Декориране
 - ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
 - ↳ Водоснабдяване и канализация.
 - ↳ Всичко за ремонта
 - ↳ Електротехника
 - ↳ Отопление
 - ↳ Газификация
 - ↳ Електроника и Схеми
 - ↳ Газобетон
 - ↳ От всичко по малко
 - ↳ Компютри и периферия
 - ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
 - ↳ Мобилни устройства, GSM-и
 - ↳ Нека се запознаем
 - ↳ Recycle Bin
 - Статии
 - ↳ Практични решения
 - ↳ Качване на снимки
 - ↳ Какви статии искате?
 - ↳ Готварство, туршии и зимнина
 - ↳ Отмора и шеги
 - ↳ От нищо нещо
 - ↳ Не е за вярване
 - ↳ Литература
 - ↳ Връзки към Интересни сайтове
 - Магазин
 - ↳ Препоръки и Мнения за он-лайн магазина
 - ↳ Крадeни инструменти !!!

.то е на късмет де но визирам това че в Милето е вложено качествен материал и изработка...