Да ти кажа недоволни има щом търсят тунинг на котела.Това съвсем не значи, че са недоволни

Да ти кажа недоволни има щом търсят тунинг на котела.Това съвсем не значи, че са недоволни
вт юни 04, 2019 4:48 pmRumen89 написа: Качете клип как гори тоя котел. Уж много добър видео липсва снимки също. С термометър в димоотвода. Показанията на горелката и горенето.Огън ма е страх да гледам.
вт юни 04, 2019 7:04 pmandy_forresite написа: Имам клип, но не мога да се вредя на компютър. От телефон не знам как се качва клип. Какво може докажа с него да знам дали има смисъл да се занимавам?Сега е топло на есен ще му направя клип на Румбата как се чисти основно котел Грейко за 5 минути 1 път на месец и най важното безпрахово.
Пет пъти по-добър звучи амбициозно.
вт юни 04, 2019 8:29 pmfbr написа: Кой, кога, е убедил някого в нещо, виртуално. Та, напразно се пънете.Бе прав си, ама ортуваме си тука, социална дейност водиме, в опити Румбата да влезне у правийо път.
вт юни 04, 2019 9:28 pmandy_forresite написа: ... На един се изгорих на мощност 1. Бош 27-ца на кутия с грамаден пепелник, с какъвто никой от коментираните тук фабрични котли не може да се похвали. Освен това мога да го накарам да протече конденз от кюнците отвсякъде, така че ...Анди, Аз съм с 27ца. Преди малко показах.
https://dox.abv.bg/download?id=d767e0b12e# - Линк за сваляне
вт юни 04, 2019 6:20 pmТрифон П.Трифонов написа:Ти подиграва ли се с хората? Вентилатора е 40 % количеството пелети което може да изгори с него не е повече от 5-9 киловата.....вт юни 04, 2019 4:48 pmRumen89 написа: Качете клип как гори тоя котел. Уж много добър видео липсва снимки също. С термометър в димоотвода. Показанията на горелката и горенето.Огън ма е страх да гледам.
https://photos.app.goo.gl/qTiYtfpZq5NKn32W7
С половин Грейко съм. Комплекта е още по добър.
вт юни 04, 2019 7:29 pmgnt69 написа:За теб винаги моя го чистя за 3мин. И една прашинка няма.вт юни 04, 2019 7:04 pmandy_forresite написа: Имам клип, но не мога да се вредя на компютър. От телефон не знам как се качва клип. Какво може докажа с него да знам дали има смисъл да се занимавам?Сега е топло на есен ще му направя клип на Румбата как се чисти основно котел Грейко за 5 минути 1 път на месец и най важното безпрахово.
Пет пъти по-добър звучи амбициозно.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: