Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Да ти кажа недоволни има щом търсят тунинг на котела.
Това съвсем не значи, че са недоволни :) Просто има ентусиасти, които искат още и още и още :) Също както и при колите - аз съм доволен от 105те коня на колата ми, ама комшията иска да лети, и ги прави 150 на неговата кола :)
вт юни 04, 2019 4:48 pmRumen89 написа:
Качете клип как гори тоя котел. Уж много добър видео липсва снимки също. С термометър в димоотвода. Показанията на горелката и горенето.
Огън ма е страх да гледам.
https://photos.app.goo.gl/qTiYtfpZq5NKn32W7
С половин Грейко съм. Комплекта е още по добър.
andy_forresite - майстор
Имам клип, но не мога да се вредя на компютър. От телефон не знам как се качва клип. Какво може докажа с него да знам дали има смисъл да се занимавам?
Пет пъти по-добър звучи амбициозно.
gnt69 - майстор
вт юни 04, 2019 7:04 pmandy_forresite написа:
Имам клип, но не мога да се вредя на компютър. От телефон не знам как се качва клип. Какво може докажа с него да знам дали има смисъл да се занимавам?
Сега е топло на есен ще му направя клип на Румбата как се чисти основно котел Грейко за 5 минути 1 път на месец и най важното безпрахово. :partyman:
fbr - майстор
Кой, кога, е убедил някого в нещо, виртуално. Та, напразно се пънете.
вт юни 04, 2019 8:29 pmfbr написа:
Кой, кога, е убедил някого в нещо, виртуално. Та, напразно се пънете.
Бе прав си, ама ортуваме си тука, социална дейност водиме, в опити Румбата да влезне у правийо път.
Още не знам ква му е мисията тука. Бонтува ли са нещо, на Сизиф ли са прай? С някакъв Бай.... показваха и казваха някакви работи, нещо с лоша камерка снимано...Оня ден едвам разбрах кво иска да покаже с една снимка на нови кюнци. То верно, че вече съм със снайпери, ма като показваш нещо прави го да е за гледане!
Разпраям му и аз някви работи, ма не е узрял още. Има време за сичко. Кой не е бил млад и непослушен?!!
andy_forresite - майстор
Клипче 230 МВ с продължителност 1:47. Моментът на загряване на радиаторите и може би и водата в бойлера на степен 2. Трета е минала и сега е на втора. На 61° минава на мощност 1 (не е заснето дотам).
Разни глупости как щом водата не е на 800 градуса по Целзий и не се сипват по една кофа пелети в секунда значи няма как да се прецени ефективността, не искам да чета. Виждал съм не един котел с по-малко от 2,5 кг/ч подаване, каквото е моето на мощност 2, с градуси в кюнеца на 200. На един се изгорих на мощност 1. Бош 27-ца на кутия с грамаден пепелник, с какъвто никой от коментираните тук фабрични котли не може да се похвали. Освен това мога да го накарам да протече конденз от кюнците отвсякъде, така че ...

https://dox.abv.bg/download?id=d767e0b12e# - Линк за сваляне
вт юни 04, 2019 9:28 pmandy_forresite написа:
... На един се изгорих на мощност 1. Бош 27-ца на кутия с грамаден пепелник, с какъвто никой от коментираните тук фабрични котли не може да се похвали. Освен това мога да го накарам да протече конденз от кюнците отвсякъде, така че ...

https://dox.abv.bg/download?id=d767e0b12e# - Линк за сваляне
Анди, Аз съм с 27ца. Преди малко показах.
Твоя Грейко мога да го накарам да зачерви бузите с вентилатор на 3%.
Сичко може, ама дай да говорим за работа при нормални условия!
Rumen89 - специалист
вт юни 04, 2019 6:20 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт юни 04, 2019 4:48 pmRumen89 написа:
Качете клип как гори тоя котел. Уж много добър видео липсва снимки също. С термометър в димоотвода. Показанията на горелката и горенето.
Огън ма е страх да гледам.
https://photos.app.goo.gl/qTiYtfpZq5NKn32W7
С половин Грейко съм. Комплекта е още по добър.
Ти подиграва ли се с хората? Вентилатора е 40 % количеството пелети което може да изгори с него не е повече от 5-9 киловата.....
Rumen89 - специалист
вт юни 04, 2019 7:29 pmgnt69 написа:
вт юни 04, 2019 7:04 pmandy_forresite написа:
Сега е топло на есен ще му направя клип на Румбата как се чисти основно котел Грейко за 5 минути 1 път на месец и най важното безпрахово. :partyman:
За теб винаги моя го чистя за 3мин. И една прашинка няма.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: