вт юни 04, 2019 10:11 pmjekasus написа:Да, разбрах, успокоих сепишман_майстор написа:Може ли малко подробности с какъв механизъм е?Лагер люлеещ.

П.п. сега видях и линка на колегата под поста . Познал съм
вт юни 04, 2019 10:11 pmjekasus написа:Да, разбрах, успокоих сепишман_майстор написа:Може ли малко подробности с какъв механизъм е?Лагер люлеещ.
ср юни 05, 2019 7:59 pmAndri01 написа: Взех такова ,когато го пуснаха първия път. Върнах го: режеше на криво,лъча беше изместен с 2мм. Смятам да взема пак и дано този път да не съм Марко ТотевЯвно не съм бил само аз с криво зеге ...... и аз го върнах че режеше накриво , но със вторият опит вече беше бетон ..... дори си взех и това на батерията ... Понеже имам някакъв страх от ъглошлайфа си го ползвам най редовноАко не - пак ще се връща!!
Прикачен файл
чет юни 06, 2019 6:18 pmvikontii написа: Здравейте, да се похваля. От днес съм горд собственик на акумулаторния храсторез. Вече е изпробван. Минах около 100 квадрата бурени до кръста. Батерията издържа славно, може и за още толкоз, че и повече. Индикатора за нивото все още е на горното ниво (за справка 3 нива са). Нямах време за целия двор, затова набързо само го пробвах. Засега му давам 6. Междувременно си взех и акумулаторния перфоратор, за да ползвам и двете батерии,ако се наложи. Добра изработка са.Кой от двата модела си взел ? Мисля че бяха два типа. Едното беше храсторез, а другото ножица за трева с приставки.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: