съб юни 08, 2019 10:01 pmpi6ligara написа:Защото ще пробие заварката. Може да се сложи този бойлер, но трябва омекотител да имаш..от тук някои бъркат омекотител с филтър на водомер. И за 15 литрово бойлерче става дълга и широка. Аз ако съм ще взема Елдом. Те поне са точно в гаранциите.съб юни 08, 2019 9:18 pmbrassSob написа: Мое мнение, че при варовита вода не бива да е неръждаем.Защо така?
пон юни 10, 2019 1:23 pmbrassSob написа:Добре де, на неръждаемите се пробива заварката, а на емайлираните се пукал емайла от температурното разширяване и свиване и се пробивал балона, в този случай не е ли по-добре да се вземе този с най-голямата гаранция?съб юни 08, 2019 10:01 pmpi6ligara написа:Защото ще пробие заварката. Може да се сложи този бойлер, но трябва омекотител да имаш..от тук някои бъркат омекотител с филтър на водомер. И за 15 литрово бойлерче става дълга и широка. Аз ако съм ще взема Елдом. Те поне са точно в гаранциите.съб юни 08, 2019 9:18 pmbrassSob написа: Мое мнение, че при варовита вода не бива да е неръждаем.Защо така?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: