пет май 31, 2019 1:03 pmlov написа: Реденето на пода на диагонал си е било напълно възможно. ....Дааааа....за хидроизолацията на пода наистина не знам дали има
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
26 мнения в "Въпрос относно коректно изпълнен ромонт на баня"
пет май 31, 2019 1:19 pmdenica_qn написа:Случайно ти попаднах на темата... в съвсем грешен раздел си писала... Както и да е... Изцяло грешен подход от твоя/ваша страна. Грешки на всяко ниво. От ваша страна. Виждам, че започва да ти се изяснява.... почети още и гледай картинки и питай и мисли и на следващата баня ще си ОК. И за твое/ваше успокоение... никъде по света не може да се разчита на майстори. Ми те не знаят ти какво искаш и какво си мислиш... Затова много четене и много обсъждане, за изясняване...пет май 31, 2019 1:03 pmlov написа: Реденето на пода на диагонал си е било напълно възможно. ....Дааааа....за хидроизолацията на пода наистина не знам дали имаиначе и аз след като видях какво се получи и ми се дорева
Страх ме е какво още може да е проблемно. Никога не съм си представяла, че може някой да измайстори баня с такива кърпежи, то не съм и виждала. Реално от там се разчетох и разбрах, че този най-долния ред с големината горе долу на плочка се прави последен...На въпроса защо не са оставили ред долу и не са започнали да лепят от един ред нагоре ми казаха, че по този начин нямало да станат 4 реда с лилаво и 1 син(по проект), ами 5 реда с лилаво и 1 син и нямало как. Явно сметката 4 - 1 =3 дойде сложна тука...и не са могли да се сетят, че просто трябва да направят три лилави реда и после да попълнят първия най-долния лилав ред.
И в моя баня "капят ръце на майстор" , ама точно тогава нямах сили за разправии, а после ми се изметнаха приоритетите...
Като ставаш от тоалетната чиния, удряш ли си главата в стената?
Случайно ти попаднах на темата... в съвсем грешен раздел си писала... Както и да е... Изцяло грешен подход от твоя/ваша страна. Грешки на всяко ниво. От ваша страна. Виждам, че започва да ти се изяснява.... почети още и гледай картинки и питай и мисли и на следващата баня ще си ОК. И за твое/ваше успокоение... никъде по света не може да се разчита на майстори. Ми те не знаят ти какво искаш и какво си мислиш... Затова много четене и много обсъждане, за изясняване..."Грешки на всяко ниво от моя страна"
И в моя баня "капят ръце на майстор" , ама точно тогава нямах сили за разправии, а после ми се изметнаха приоритетите...
p.s Не, не си удрям главата, като ставам от тоалетната :Д
вт юни 18, 2019 1:38 pmdenica_qn написа: ...Продължаваш да объркваш нещата в главата си...все пак благодаря ти за мнението, но не съм особено съгласна
...
Например, така и не разбра, че тази картинка не е за редене на плочки, а за продаване на плочки...
Изобщо не искам да ти набивам канче, да те обиждам и тн. Може да ти се вижда грубо, но помагам
Казвам, че имаш изначални грешки. Повярвай ми и си ги виж и си ги оправи. Или ме отсвири и не ме чети
Успех
Тема "Въпрос относно коректно изпълнен ромонт на баня" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература