Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Tisho - специалист
Колеги вчера си вземах това животно http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09039267 и искам да попитам някой дали има някакви впечатления от този модел евентуално плюсове и минуси аз за сега съм доволен от картината само звука като че ли е малко шумен ама си мисля че ще е до настройки нещо.Питам за да знам какво да очаквам ако съм се набутал.По принцип отидох с идеята да взема филипс но с "помоща" на продавача минахме през сони самсунг и стигнахме до този всички бяха хубави ама този най така каза накрая защото явно му омръзна да се занимава с нас.
romanpm - майстор
Tisho написа:
Колеги вчера си вземах това животно http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09039267 и искам да попитам някой дали има някакви впечатления от този модел евентуално плюсове и минуси аз за сега съм доволен от картината само звука като че ли е малко шумен ама си мисля че ще е до настройки нещо.Питам за да знам какво да очаквам ако съм се набутал.По принцип отидох с идеята да взема филипс но с "помоща" на продавача минахме през сони самсунг и стигнахме до този всички бяха хубави ама този най така каза накрая защото явно му омръзна да се занимава с нас.
Честито ! :supz: Мисля че е супер! И понеже имам впечатления искам да те питам бави ли се като превключваш програмите , има ли комбинация да се връщаш на предната програма , да ги пренареждаш със смяна ? Щото аз на стария си панасоник го имам това и мисля да купувам , но това ще ми липсва :?
Tisho - специалист
Честито ! :supz: Мисля че е супер! И понеже имам впечатления искам да те питам бави ли се като превключваш програмите , има ли комбинация да се връщаш на предната програма , да ги пренареждаш със смяна ? Щото аз на стария си панасоник го имам това и мисля да купувам , но това ще ми липсва :?[/quote]

За бавенето не се бави нормално ги прехвърля а за подреждането на програмите е така със смяна мисля че на повечето телевизори е по този начин

Тема "телевизор Panasonic TX-32LE8PS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: