Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте на всички, от няколко месеца чета темите във форума има найстина много ценна информация и полезни съвети.
Моят проблем е с изолирането на една душ кабина и по точно с фугата която се получава между коритото и плочките в банята. Разстоянието е около 1 см. - 1,5 см. опитал съм няколко начина до сега и все неуспешни - с лайсна (за външен ъгъл) и силикон, с лента на BISON - Sealant strip http://www.bison.net/US/en/index.do. Мисля си ако мога да запълня дупката с нещо (не съм измислил още какво) и отгоре да запечатам със силикон. Ако някой има някакви идеи или опит с подбен проблем ще съм много благодарен.
mim - специалист
нашата вана сме я обрамчили с лента, не помня на коя фирма - около 5-6см широка със сгъвка по средата и върши идеална работа около 3 години вече, опитите със силикон и подобни бяха неуспешни
EDI - майстор
Запълни с лепилото, с което си лепил плочките и отгоре мини с фугираща смес /най-добре на церезит Е43/.
plumber - специалист
Фуга! Бяла или с цвета на старата:) Или както каза колегата по-горе с лепило и после фугираш :) Аз лично бих го напълнил със силикон.

Тема "изолиране на душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: