Нека намерим най-тънките цени.
ben84 - специалист
пет юни 21, 2019 4:07 pmangel_ov написа:
Сега като се замисля, защо ли дистанционното на телевизора е с батерии при положение, че теливизора е на ток и не работи на батерии?! :?
Пък аз въобще не ползвам дистанционно, щото не гледам телевизия. И не мога да разбера тия, де дават хиляди за супер - дупер телевизор.
Ама народ най-секакъв. Търпимост трябва.
:partyman:
jekasus - майстор
Мишка без кабел, клавиатура без кабел, слушалки без кабел...
gnt69 - майстор
пет юни 21, 2019 7:34 pmjekasus написа:
Мишка без кабел, клавиатура без кабел, слушалки без кабел...
Забрави за телефон без кабел да споменеш.
Аз пък си ги харесвам акумулаторните инструменти. Имам си и гайковерт и винтоверт и ъглошлайф и ударна бормашина и си ги ползвам с кеф. :partyman:
jekasus - майстор
gnt69 написа:
Не, тия все кабел за зареждане искат.
gnt69 - майстор
пет юни 21, 2019 8:27 pmjekasus написа:
gnt69 написа:
Не, тия все кабел за зареждане искат.
Пуснаха и без кабели вече.
kuger - майстор
пет юни 21, 2019 4:07 pmangel_ov написа:
...............
Сега като се замисля, защо ли дистанционното на телевизора е с батерии при положение, че телЕвизора е на ток и не работи на батерии?! :?
Голям кеф, дистанционно за ТВ на кабел.......
шоп написа:
Направо се избийте:-)
Винаги съм се чудил, защо за домашно ползване може да ми е нужен акумулаторен инструмент.
............
Ела ми на село и опъни кабели из двора да се препъваш в тях, особено ако ми трябва инцидентно машина и да тегля 50 метра кабел :? как ти се струва?
За ограничено пространство /малка работилница/ бива, ама да разкарвам кабеляци, просто няма как.
пишман_майстор - майстор
На акумулатори имам няколко машинки. Някои от тях ( предимно винтоверти и импакт ) се ползват доста интензивно, на второ място е един малък ръчен циркуляр, на трето е един перфоратор. Имам още зеги и реципрочен трион, които ги ползвам по-инцидентно , но успешно в градината при поддръжка на дръвчетата ни. Повечето неща работят с еднакъв тип батерии ( райоби 18в ) с изключение на перфоратора който е на 24в. и е време за подмяна на батериите му ( или покупка на нов в този клас) .
Не мисля да се разделям с тях ( с акумулаторните варианти ) , вършат ни работа и сме доволни.
kr1100 - майстор
[quote=kuger
Ела ми на село и опъни кабели из двора да се препъваш в тях, особено ако ми трябва инцидентно машина и да тегля 50 метра кабел :? как ти се струва?
[/quote]
Колко голямо ти е дворчето? Опъни кабел под земята и си изведи контакти в кутии.
kuger - майстор
пет юни 21, 2019 10:56 pmkr1100 написа:
[quote=kuger
Колко голямо ти е дворчето? Опъни кабел под земята и си изведи контакти в кутии.
[/quote]
Да бе, само това ми остава, и кабели да полагам в земята. Аз един гараж навремето го захраних по въздух с времянка.... та вече 20 години, ти кабел ще ме караш да полагам :-D
kozl - майстор
Аз съм се задръстил с аку-техника най-вече Лидълска.
Да добавя - "умно фенерче" - безжично захранване - 3 бр. Едното даде фира и ми върхнаха парите.
Купих от Метро подобно, по-скъпо, а върши същото.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: