ср юни 19, 2019 11:25 pmТрифон П.Трифонов написа: Ти не ми обяснявай заглавието на темата!
Посъветвах те да ги върнеш, като най правилно решение и наистина изкара късмет, с Камининокс.
Още може да се прочете, че ще ти кажа как (в случая само ще покажа), ако не успееш да ги върнеш.
DSC_0317.JPG
Кюнците са правени в час по трудово, съответно на тънкаж, но това съм го обмислил предварително. Ще бъдат скрити, та за да не ми мирише в спалнята, ползвах подходящ силикон. Може да ползваш черен цвят. Познай как го направих! Тестовият период от един сезон мина успешно.
Вече съм по темата, нали? Освен ако не бъркам отново, защото са Ф200.
Вече може да се каже, че си по темата, ама ти ще излезеш голям кибритлия, та нали идеята на темата е точно това, да кажеш и покажеш как си се справил, за да знаят хората в бъдеще като ровят в интернета и им се наложи.Щях да ги върна след работа, бяха в багажника, просто от Камининокс се обадиха още сутеинта и се разбрахме. Благодаря за отговора, беше полезен и аз днес намерих един силикон за камини на 1500° издържал, купих го за всеки случай, да си имам.