Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stridata - специалист
Аз нямам нищо против избора на Румен. Само да спре да ми хейти котела и горелката :-D Да не му покажа как с бял костюм Армани си почиствам котела без прахоуловител :lol: И как налепа от слънчогледа е като бяло брашно Тип 550 :partyman:
Rumen89 - специалист
вт юни 25, 2019 11:50 amstridata написа:
Аз нямам нищо против избора на Румен. Само да спре да ми хейти котела и горелката :-D Да не му покажа как с бял костюм Армани си почиствам котела без прахоуловител :lol: И как налепа от слънчогледа е като бяло брашно Тип 550 :partyman:
Котела никога не съм казал, че е лош !!! Написах, че кагато се чисти се вдига прах и когато поработи без почистване температура на изхода е 160, градуса. ЯВНО НЕ ЧЕТЕШ ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ!!! Написах само това и започнаха да ме нападат. В другата тема съм писал за моя котел. И приеми главните букви като повишаване на тон. Моя котел е на цената на експерта. ТРИНДОФЛУШКО.
вт юни 25, 2019 1:59 pmRumen89 написа:
Моя котел е на цената на експерта. ТРИНДОФЛУШКО.
Лошо Румбурак. Предполагах половинка от цената на Експерта.
С тия големи букви, щи присипни компа. На мен ни ми пречиш.
Няколко души твърдят, че като зацапа малко, Експерта сваля градусите. Даже имаха обяснение, но понеже е противно на моята логика, след първия банкет го забравям.
Анди ми го беше обяснявал- дано го направи и за теб, ама на мен ми е приятел, та не знам...
stridata - специалист
ТРИНДОФЛУШКО.
Кво значи това? Обиждаш ли ме?
Rumen89 - специалист
вт юни 25, 2019 2:47 pmТрифон П.Трифонов написа:
Моя котел е на цената на експерта. ТРИНДОФЛУШКО.
Лошо Румбурак. Предполагах половинка от цената на Експерта.
С тия големи букви, щи присипни компа. На мен ни ми пречиш.
Няколко души твърдят, че като зацапа малко, Експерта сваля градусите. Даже имаха обяснение, но понеже е противно на моята логика, след първия банкет го забравям.
Анди ми го беше обяснявал- дано го направи и за теб, ама на мен ми е приятел, та не знам...
Няма лошо. Едно и също пишеш и после аз съм спамил темата. Айде мирни малко. Аз се обосновах вече не ме занимавай.
Последна промяна от Rumen89 на вт юни 25, 2019 3:34 pm, променено общо 1 път.
Rumen89 - специалист
вт юни 25, 2019 3:00 pmstridata написа:
ТРИНДОФЛУШКО.
Не разбира се. Аз за такива глупости нито мога да се обидя.Нито ги приемам за нещо смислено. Но може да ги приемеш както си решиш.
вт юни 25, 2019 3:00 pmstridata написа:
ТРИНДОФЛУШКО.
Споко, това е за мене (Трифон).
gnt69 - майстор
вт юни 25, 2019 11:31 amТрифон П.Трифонов написа:
Страдивари, не се ядосеай! Ще умалее и ще спре, като почне да мята пелети към котела, а пепеляка в обратна посока.
Проблемът му е, не че Грейкото е лош, а неговият е по добър. Нека е, Амин!
За да е добър обаче, котелът трябва да е изработен от качествени материали, а те са пари. Колкото и да му е приятел майстора, взел му е още толкова. При всички положения, минал е по тънко от колкото с Грейко. Нека и дано няма ядове!

Кондьо, някои къпят туристи със слънчоглед, а това Грейкото го може най добре.
Приятна ваканция!
А добър колко да е по добър. Виж в съседната тема му вързаха кусури на вратите и пантите. Радослав ще му дава полски да си ги сменя. :partyman:
вт юни 25, 2019 6:39 pmgnt69 написа:
А добър колко да е по добър. Виж в съседната тема му вързаха кусури на вратите и пантите. Радослав ще му дава полски да си ги сменя. :partyman:
Ти разбра ли сега, че струва колкото Експерта, щото направен с качествени материали. Пантите и да ги позлати, те си вършат работата. Оня майстор няма да се излага, особено като знае, че ще се покаже във форума.
Плюе някакъв продукт, но ползва другата половинка. А де?!!!

.....бе я да си коментира в темата за IV...ко беши там?!!
Rumen89 - специалист
Трифон мини на лични или на лично ако искаш... писна ми от теб да ме предизвикваш и аз да пиша и другите хора да се ядосват, че не пиша в правилната тема. Пантите са супер и когато чистя котела недишам прах за разлика от грейко.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: