Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Rumen89 написа:
Тия там капачета се развиват с ключе.
Някой те е излъгал. Клапите се люлеят! Няма нужда от ключ :yawinkle:
шоп - майстор
вт юни 25, 2019 11:22 amKondor1 написа:
Лято дойде - оставете пелетната тема за на есен. Малко ваканция.

Старите хора са казали: лятото се купува балтон, а зимата сламена капа :idea:
Умните и предлидливи хора баш сега закупуват гориво, правят профилаткика на отоплителната система или изграждат нова такава.

Обратното на умните взимат кредити и ходят на море, октомври-ноември купуват мокро гориво, разбутват ОС или изграждат нова такава и после псуват и пускат теми сходни на : "Помощ... Студено е... Скъпо е...

Ми така е, точно сега е времето за промени, инвестиции и взимане на решения:-)
fbr - майстор
Цяла Европа е по морските курорти, ний щото сме много умни и предвидливи, ни е хванали дископатията от носене на пелети и въглища. Нещо, не съм много сигурен в местоположението на веществото наречено ум. Аз също се занимавам с тая работа, ама не го правя от много ум, а по други причини, и затова не се хваля.
Шопен, остаряваш.
И аз, ма на мени ми са жувей.
...май месец дърва, юни пилети........
....аман бе, бактън вечи!
filmatoplo - майстор
:) Здравейте има ли някой с котел модел Виадрус У22 с монтирана горелка Грейко RB 20 на вратата :? да го питам нещо :wink: .
ср юни 26, 2019 5:22 pmfilmatoplo написа:
:) Здравейте има ли някой с котел модел Виадрус У22 с монтирана горелка Грейко RB 20 на вратата :? да го питам нещо :wink: .
Филматори, подозирам, че е спешно и ,че пак ще се оправяш сам.
filmatoplo - майстор
:wink: Как позна :) ,трябва ми точното позициониране на отвора за монтажа на горелката на вратата на Виадруса. :wink: Дянал съм нейде шаблона :? :-D
grants - специалист
ср юни 26, 2019 5:22 pmfilmatoplo написа:
Имааааа питай..
filmatoplo - майстор
:wink: Радвам се ,повечето минаха на кутии под Виадрусите. :wink: Та трябва ми позиционирането на отвора на вратата за горелка Грейко рб 20,по точни са размерите от вътре на вратата мерени с ролетката :wink: Кой ще помогне :) .

Прикачен файл

product_838.jpg
product_838.jpg (34.06 KиБ) Видяна 1687 пъти
bai_bradyra - специалист
За Grants-a мога да помагам :lol:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: