Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
помислих, че го подготвяш за таван от гипсокартон :roll:
silllveto - Майсторица
Spokoiniq написа:
http://www.siper-bg.com/bg/?cid=52&pid=185
Е тва вече година имам в банята и на тавана на усвоената тераса-кухня, няма по-добро и лесно решение.Не е прекалено скъпо ако сам си го монтираш, не е никак сложно, растерен таван.Материала е пресована вата с воал в десетина цвята, а на балкона ми цвета не ми хареса и го боядисах с един английски латекс като останалата кухня и не е мръднало вече година.
Това как се монтира, лепи ли се само и колко струва?
Spokoiniq - майстор
:lol: Не се лепи, нито се поставя само :lol: Растерен таван на лека конструкция от Т-образни профили, ако си беше направила труда да разгледаш сайта щеше да видиш подробности.Не ми се навлиза, щото ще ме обвинят в реклама.Имат хората адрес, телефони, имаше един филм от времето когато още не си била в проект даже, казваше се "Иди и виж" :-D
silllveto - Майсторица
Нали се сещаш, че няма да изчета ВСИЧКО по тема, чието съдържание няма да ме научи да правя окачвания, така че забележката ти не е в рамките на доброто възпитание. Така или иначе щом не се лепи не ме интересува. Все пак благодаря, че си направи труда да ми отговориш.
Time2Burn - специалист
Растера си променя цвета, пожълтява и покафенява. Някои хора си боядисват питите, но не решават проблема, тъй като и ламелите пожълтяват, а тях няма кой да боядисва...
Spokoiniq - майстор
Ако ти е бял ламела и пафкаш по кутия в кенефа може да пожълтеят :lol: .Огледалните не мръдват.Дървесния декор в кухненски условия също.Ама като искат някои лесното и евтино-да се мъчат.

Прикачен файл

tavan_banq.jpg
tavan_banq.jpg (40.4 KиБ) Видяна 12852 пъти

Прикачен файл

tavan_balkon.jpg
tavan_balkon.jpg (130.21 KиБ) Видяна 12852 пъти
neillmakoli - специалист
А какво ви е мнението тавана да бъде боядисан с вар и каква трябва да бъде основата за полагане на вар.
Питането ми е понеже 1 маистор ми препоръча като наи-добро решение варосването.
Благодаря предварително.
vidrata - специален-специалист
neillmakoli написа:
А какво ви е мнението тавана да бъде боядисан
Не боядисан а варосан.Първо.
Второ защо ти го "препоръчаха" този вариант????По-добър с какво е ??? Диша, не хваща мухъл ,що ли :? .
neillmakoli - специалист
Именно за да не хваща мухъл, и за да може да диша, понеже на височина 2 метра ще бъдат наредени плочки, които запечатват помещението и като вариант да дишат стените е варосани тавани и стени над плочките.

П.С. Маистора е от старата генерация и каза че това е наи-удачен вариант, друго което каза че също е добро е Фасагена.
vidrata - специален-специалист
neillmakoli написа:

П.С. Маистора е от старата генерация и каза че това е наи-удачен вариант, друго което каза че също е добро е Фасагена.
Ще умра от смях :lol: ,пробвай с фасаген и после пиши колко тона мухъл има в банята.
И защо само на 2 метра ще са плочките ??????

Тема "Таван на баня-с какво да го няправя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: