пон юни 24, 2019 10:31 pmRumen89 написа:Чети друже ,не цитирам никой...просто вникни в това което съм написъл (гори всичко...не съм смятъл колко костилки съм изгорил,дори и около тон калиброван чипс).Закупих си и една капризна от към качество на пелети ,да си тествам това което предлагам на пазара.Производители колко то си щеш,но качественото е малко.нед юни 23, 2019 9:48 pmbatpetio написа: Темата е за Пелетни горелки GREYKO BMG и RB,ви спорите за колтли.Смешно е,един наистина качествен продук,и то наша разработка,Българска се справя повече от добре,по точно перфектно,изгаря всичко което мине през шнека(пробвано еее) слънчоглед,костилки,шлюпки....абе само шнека да прекара материала и жега.Имам две един комплек котел и RB,монтиран преди 3-години(тогаво писах в форума за помощ,но не получих,исталатора си свърши работата по късно,закупих 2-ра за баща ми BMG,монтирана на едно турче,е пеее си..топло сие и на двети къщи).Но проблемът е че с тоя горелки ,не могат да се тестват качесвени ли са пелетите..малко игра с въздух и доза и гориии..Не се яжте бе ХОРА помагайти си..споделяте проблеми и решения,много злоба и завист им по тоя свят...Предполагам цитираш дистрибуторите!