За тази не знам, но една по-старите (на 110 бара по надпис) тествах преди време от мой приятел и освен шума, не видях да може повече от маркуч и "пистолет", включени във водопровода. 

чет юли 04, 2019 5:34 pmyanko78 написа: Някакви впечатления от водоструйката която ще се продава идната седмеца? Достатъчно силна ли е за кола, пране на килими и евентуално да се мият тераси пътеки дворни?
чет юли 04, 2019 5:34 pmyanko78 написа: Някакви впечатления от водоструйката която ще се продава идната седмеца? Достатъчно силна ли е за кола, пране на килими и евентуално да се мият тераси пътеки дворни?Ако питаш за това, струва колкото струва, нищо не дал, нищо не взел!
чет юли 04, 2019 4:04 ammgbagera написа: Някои има ли впечатления от машинката за подстригване и бръснене (май се водеше all in one) ?И машинките са няколко модела.. Аз имам Remington HC5205 и съм доволен..
В брошурата не я видях. Там има само за подстригване.
чет юли 04, 2019 6:19 pmGadnyara написа: За тази не знам, но една по-старите (на 110 бара по надпис) тествах преди време от мой приятел и освен шума, не видях да може повече от маркуч и "пистолет", включени във водопровода.Аз съм много доволен от водоструйката. Става да си пръскаш овошките, доматите, лозето, да си варосаш стаята, да намокриш фланелката на гаджето....и още 100 неща.![]()
съб юли 06, 2019 11:23 pmgogo7777 написа:Все неща, които стават и с маркуча от чешматачет юли 04, 2019 6:19 pmGadnyara написа: За тази не знам, но една по-старите (на 110 бара по надпис) тествах преди време от мой приятел и освен шума, не видях да може повече от маркуч и "пистолет", включени във водопровода.Аз съм много доволен от водоструйката. Става да си пръскаш овошките, доматите, лозето, да си варосаш стаята, да намокриш фланелката на гаджето....и още 100 неща.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: