Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
miliad - майстор
Принципно ако това е каквото си мисля/противопожарна врата пред етажна стълбищна площадка/ нямат право да я заключват изобщо.
Автомат и език на бравата друго не се слага. Ма много фирми си карат по Инерция.
lov - майстор
Чета последните постове разбиване, лепилца, клечици съдилища и не знам какво си още. Що така бе хора. Верно голям пек, слънчасахте ли и ви се размъти мозъка,че такава злоба. Успокойте се идете някъде и се поразхладете.
Какво по лесно от това да напише една бележчижа и кратко да обясни ситуацията и да остави един телефонен номер. Да я лепне така че съседа да я види със сигурност и толкова. Таман ще имат и повод да се запознаят за по една бира преди да се нанесат.
Ей човек не си избира роднините, а и със съседите е почти същото в блоковете. Но няма по добър роднина както се изразяваше моя старец от съседа. За добро или лошо той ще ти е най на близо като си на зор.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед юли 07, 2019 5:19 pmlov написа:
Чета последните постове разбиване, лепилца, клечици съдилища и не знам какво си още. Що така бе хора. Верно голям пек, слънчасахте ли и ви се размъти мозъка,че такава злоба. Успокойте се идете някъде и се поразхладете.
Какво по лесно от това да напише една бележчижа и кратко да обясни ситуацията и да остави един телефонен номер. Да я лепне така че съседа да я види със сигурност и толкова. Таман ще имат и повод да се запознаят за по една бира преди да се нанесат.
Ей човек не си избира роднините, а и със съседите е почти същото в блоковете. Но няма по добър роднина както се изразяваше моя старец от съседа. За добро или лошо той ще ти е най на близо като си на зор.
А ти преди да жалиш, да бе прочел всичките коментари
nikolov333 - майстор
Начи, верно е това за комшиите.. И аз отскоро съм с вилен имот и първо се запознах с комшиите.. Ами доволен съм. Макар че на местно ниво, между тях имат дрязги, за сега само аз се разбирам с всички.. :)
Andri01 - майстор
Само не ставай "подай гъз"! Щото после ти си качват на главата и ти излизаш виновен,като ги отсвириш! Личен опит!! Да не говорим за дължащи се пари!! Прави услуги ,но с мярка!
nikolov333 - майстор
Няма опасност.. Не пускам аванта аз. Баща ми има една вярна приказка.. "Няма не наказано добро".. Та съм си наложил един принцип, като правя нещо, да е полезно за всички..
vlax - майстор
нед юли 07, 2019 5:58 pmnikolov333 написа:
Начи, верно е това за комшиите.. И аз отскоро съм с вилен имот и първо се запознах с комшиите.. Ами доволен съм. Макар че на местно ниво, между тях имат дрязги, за сега само аз се разбирам с всички.. :)
И дано да не крадат много. :-D
nikolov333 - майстор
Два месеца инструментите ми са разхвърляни по двора без ограда.. За сега липси няма.. :partyman:
vlax - майстор
нед юли 07, 2019 6:33 pmnikolov333 написа:
Два месеца инструментите ми са разхвърляни по двора без ограда.. За сега липси няма.. :partyman:
Бе кой краде оръдията на труда,мотики,коси и тем подобни.С тях трябва да се работи,пък и ще си ги познаеш.Краде се готова продукция,домати,краставици и други.
nikolov333 - майстор
За сега ми носят тиквички и краставици и разсад, без да съм ги молил.Събираме се ядем, пием, мезим и моабета върви.. Абе доволен съм.. :-D :partyman:
Последна промяна от nikolov333 на нед юли 07, 2019 6:52 pm, променено общо 1 път.

Тема "Поредната заключена врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: