След всичко прочетено искам да ви благодаря още веднъж за изказаните мнения!
Решихме с мъжът ми да търсим нови маистори,но за съжаление живеем в малък град и тук почти всички имат работа за месеци напред.Ако има тук във форума някой,който се наема да довърши ремонта моля ви да ми пишете на лична.Живеем на 70 км от София,посока Копривщица,от град Пирдоп сме.Ще изчакаме маистора да свърши днес и край.Спираме с ремонта,докато не намерим отговорен и наистина разбиращ човек,който да свърши работата!
LZ написа:То ако трябва да си губя времето да доставям всичко на "майстора" и да му вися през цялото време на главата, що да не си го направя самЗащото хората от подобни разкази вече не вярват на майстори. Наистина досадно е да ти се виси на главата, но ето, че дори и това не помага вече. Всеки тръгва с голямата кошница в началото и като види дебелия край писва - "претенциозни сте, нищо не разбирате ..." Тази порочна практика трябва да се изкорени и това могат да го направят само клиентите(инвеститорите). Аз ходя по мъките да се лицензирам, да подавам документи, все едно ще откривам АЕЦ и плащам на всяка крачка "малка такса", а някой повисял малко на някой от Търговските центрове, позяпал как се монтира картон и изолация, взел 2 машинки на кръст и тръгнал по къщите на хората занаят да учи ... де е справедливоста? Не ме разбирайте погрешно хора, не съм против всеки да работи - нека работи, но да НОСИ ОТГОВОРНОСТ за работата си, не да дърпа докато може и после да си бие камшика и да зареже хората клани-недоклани. Как ще го дириш после - телефон се сменя, адрес нямаш ... я го видиш пак някога, я не? И в други теми е ставало въпрос за това - поправки след "пишман майстори" ... дръпнал голямата квадратура, взел си парите, разсърдил се нещо и забегнал, после ми се сърдят хората защо им искам повече за разни финтифлюшки - ами да ме бяхте викнали в началото, да ви дам разумна и балансирана цена, а не когато само гърчавата работа е останала. И така всички освен "Баш Майстора" са недоволни, а на него му е екстра - докато свършат балъците той ще се пенсионира. Та да си дойда на думата - всеки трябва да си носи отговорностите. Майстора за работата си, собственика за избора си на майстор. Те това е.