• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Duke_BG - специалист
jacc написа:
Mnogo sory za greshkite. Niama poveche.
Da mina na temata napravih edno chartesche gore dolu davascho predstava za biuroto.
КИРИЛИЦА !!!
Ок стана ми ясно благодаря за съветите сега предстои изработката му.
Mike - специалист
Навремето изрязвахме стъкло и го поставяхме на бюрото. Краищата задължително със снета фаска, и даже облепено с тиксо за да не мърда. Под стъклото снимки, на семейството, от банкети, изрезки от списания и т.н.
:lol: :lol: Да но практиката показваше - след време започват да те болят лактите, ръцете все измръзнали.......въобще плота на които работиш не трябва да е от стъкло. Или ако има нещо стъклено то трябва да е така монтирано, че да не се поставят ръцете там.
Но ........въпрос на личен избор. :wink:
Поздрави
silllveto - Майсторица
Аз като жена ще те питам защо ти е това чудо от стъкло и защо трябва да свети :?: ? Първо стъклото събира много бързо прах и не го препоръчвам за мебел от личен опит (мое мнение). Можеш да си направиш нещо светещо и стъклено с друго предназначение, а не точно бюро. Все пак успех!
shotik - майстор
За мен идеята да се ползва стъкло за направа на бюро не е добра.При изпускане на твърд предмет или спъване в някоя част ,стъклото може да се счупи и да те пореже лошо.
Виждал съм стъкло 6 мм на врата как се счупи и среза мускула под коляното чак до кокал на 6 годишно дете.Това беше 1968 г на юзовир "Батак".Настана страхотна паника ,няма коли,доктора отишъл на риба и т.н.Скъсахме една риза и правихме превръзки.Дали е оживяло това дете незнам,но не бих искал да се случи на когото и да е.
Преди месец в клуб се счупи плот на стъклена маса ,дебелина на стъклото 10мм.Оказа се че от металните столове които се ползват с облегалката са ударили стъклото по канта и само мигновената реакция на момче от компанията да хване падащата част не е довело да срезване на крак на една от жените.
Спомнете си ,че преди няколко години по морето дете от Украйна не видяло стъклена врата на магазин и както тичало ,се ударило и стъклото се счупва и го срязва ,от което умира!
Откажи се!Послушай патил и видял!
galin.com - специалист
Аааапчих !
От къде я изкопахте тая тема от преди 2 години и половина ?? :? :?
Mike - специалист
galin.com написа:
Аааапчих !
От къде я изкопахте тая тема от преди 2 години и половина ?? :? :?
Еми всяко "ново" е добре забравено "старо" :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Бюро от стакло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: