Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
съб юли 13, 2019 6:45 amMafffff написа:
Тук нещата не опират до 300 лева. А до принципа на работа. Разбира се че бих предпочел да дам 300 лева отгоре но да знам че мога да разчитам на човек 2 години, а и повече. Че, има човек на който да се обадя ако имам проблем за да ми го отстрани. А не да идват уж майстори които да пускат авто настройки и да ти кажат чао и като питаш, извинете а това какво е да ти се отговаря... Ааааа незнам бързам(дължиш ми 200 лева) .... (в случая не се отнася за тази марка, а за друга и ме е страх и тук да не стане така.
Ами да де, за принципа на работа. Цитираш порочен принцип на работа, казваш че става дума за други марки и пак си купуваш от фирма, която не предлага сервиз?!? Точно принципът на работа на Грейко е да не продава през търговски фирми, а да работи само с инженерингови, занимаващи се с монтаж и сервиз, като ги контролира за лошо свършена работа или подобни порочни практики и не една фирма е загубила правата си. Споменатата фирма е чисто търговска и постоянно има оплаквания на клиенти от лош или липса на сервиз. Обаче заради специалните отношения на двете фирми, бля, бля, бля... порочните практики продължават! Съжалявам, че си се подвел и така си постъпи, но моят съвет е да си търсиш правата. Отстъпката, която си получил не е регламентирана от Грейко и не освобождава дистрибутора да си изпълнява задълженията. Ако не си доволен от обслужването или работата на съоръжението - пиши на производителя за всеки отделен случай, ако трябва 10 пъти!
Mafffff - напреднал
Говоря с факти :единият търговец в Пловдив е само търговец, вторият щял да дойде и да говорим към октомври... Само сетиозни бизнесмени
Ами те в Пловдив са трима, явно третия не си го търсил, а просто си се поблазнил от отстъпката, като си пренебрегнал липсата на сервиз!
filmatoplo - майстор
:wink: Заради името на фирмата камината ще бъде монтирана от някой от дистрибуторите срещу съответно заплащане и евентуално ще мине на платен сервиз -бързо и сигурно ,при повреда си плащаш -пътни,ремонт и части ,за 2 год може нищо да не се случи.
съб юли 13, 2019 12:09 pmfilmatoplo написа:
:wink: Заради името на фирмата камината ще бъде монтирана от някой от дистрибуторите срещу съответно заплащане и евентуално ще мине на платен сервиз -бързо и сигурно ,при повреда си плащаш -пътни,ремонт и части ,за 2 год може нищо да не се случи.
Трябва производителят да се запознае със случая (отказан пуск, неадекватен сервиз и т.н.), да се извини на клиента и да помоли и прати друг сервиз - така съм съгласен! И би трябвало да поеме разходите и после да си ги удържи от сервиза, който не си е изпълнил задълженията, а не да е за сметка на клиента!
filmatoplo - майстор
Не е баш така ,в случая има само едно търгашество на по голяма фирма която хич не и пука кво ще става ,и отделно клиентите и те си хитруват -бе ако мине номера само да я купя по евтино . :wink:Според мен -трябва да не се дава право на такива като Интерметал само да продават заради търговията правейки отстъпки на всеки щото стават ето тези неща.
Филме, въпросната фирма има право да продава само в 3 града, макар да има бази в доста повече градове. Тези 3 офиса са гарантирали, че имат сервиз и затова им се разрешава. Ако получа серийния номер ще задействам нещата и ако Mafffff не получи обаждане до няколко дни от официалния си сервизен специалист за насрочване дата на пуск, то този сервизен би трябвало да си загуби работата!
filmatoplo - майстор
Въобще този начин е сбъркан -един само да продава и да ти дава телефона на друг да монтира .
пет юли 12, 2019 11:20 amMafffff написа:
Здравейте , от пловдив съм и си закупих камина Грейко Бижу . Фирмата от която я закупих не предлага инсталация и настройки . Към кой мога да се обърна за да ми я подвърже към съществуваща система и да ми я настрои и поддържа ??? Благодаря предварително !

P3 - зареждане 17 сек., цикъл 45 сек., вентилатор 46
Р2 - 11сек, 45 сек., вент 38
Р1 - 7 сек., 45 сек., вент 30

Тема "Пускане в експоатация на Грейко Бижу" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: