Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
tzetz009 - специалист
:? С капак , всъщност не е ли доста лоша идея ?!? Не е лесно да накараш хората да пипат току-така този капак !

:partyman: :partyman: :partyman:
Antonii - майстор
Принципно този капак се отваря с цензура, иначе при дъжд чувала се пълни с вода.
Lutchezar - майстор
пет юли 12, 2019 7:18 pmtzetz009 написа:
:? С капак , всъщност не е ли доста лоша идея ?!? Не е лесно да накараш хората да пипат току-така този капак !

Някъде съм виждал такова готово решение. Ама наживо и не мога да се сетя къде. Кош за чувал със стойка и пластмасов капак...
tzetz009 - специалист
Пишем си тука , но не е сигурно , че има адекватно сметоизвозване . Няма ли метален контейнер или поне пластмасови такива ....! След напълване на чувала кой ще го обслужи ? Лошото в случая , е че се създава илюзия за "пишман туриста" , че някой МОЖЕ БИ ще му изхвърли боклука ! Аз си мъкна боклуците с мен и така правят доста хора . На затънтени места няма кой да ходи подир' г@з@ Ви !!! Обичам да ми е чисто и след мен и групата оставяме така .

nеwage - специалист
съб юли 13, 2019 10:01 pmtzetz009 написа:
Пишем си тука , но не е сигурно , че има адекватно сметоизвозване . Няма ли метален контейнер или поне пластмасови такива ....! След напълване на чувала кой ще го обслужи ? Лошото в случая , е че се създава илюзия за "пишман туриста" , че някой МОЖЕ БИ ще му изхвърли боклука ! Аз си мъкна боклуците с мен и така правят доста хора . На затънтени места няма кой да ходи подир' г@з@ Ви !!! Обичам да ми е чисто и след мен и групата оставяме така .

Там в гората на Шкорпиловци къмпингуват стотици хора.
gogo7777 - майстор
Шината (ако е дебела) можеш да я огънеш наподобяваща правилен многоъгълник, като направиш напречни срезове в нея. За по-лесно и без изчисляване е фигурата да е шестоъгълник, тогава разстоянието между срезовете е точно колкото радиуса на виртуалната окръжност, в която се вписва шестоъгълника.
Двата края се заваряват и шлайфат, също и ръбовете след огъването.
Lutchezar - майстор
Прикачен файл:
30369030050_big.jpg
30369030050_big.jpg (39.39 KиБ) Видяна 1480 пъти
Намерено в Айко. И струва 6 лева!
fbr - майстор
За какъв литраж торба е тази стойка.
Lutchezar - майстор
нед юли 14, 2019 3:42 pmfbr написа:
За какъв литраж торба е тази стойка.
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sg ... 16&sgid=61
60литра.
Лично аз бих заложил на метална стойка, на която да присадя този капак...
fbr - майстор
Благодаря, като минавам покрай Айко, ще заприходя една.

Тема "Искам да направя стойки за чували" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: