пон юли 15, 2019 4:14 pmn_a написа:Пише че не е за динамичен товар, туй вързаното ако се размърда...нед юли 14, 2019 9:46 amzz_stefanov написа:Търсите под вола теле. Туй въже става за много нещанед юли 14, 2019 8:33 amnikolson написа:Ясни са ми сертифицираните въжета и оборудване. Имам един спелеолог в семейството.
С ухо, шегел и т.н. Но, както е писал Геренски, връзват си гащите, защото не е сертифицирано.![]()
Проссто се бъзикам с лидъл, защото на реклами всичко им е супер дупер, става за всичко, с тоя продукт ще станеш герой в гаража... , а като им отвориш кутията и започват ограниченията, за да са си вързали гащите.
вт юли 16, 2019 4:36 pmDeyanS написа: Привет! Имам пасатор, закупен от Лидл, преди няколко години. На долния накрайник, този с ножа (не двигателя), явно някаква част, "стопер" или нещо подобно се е счупила, та в момента металната ос се движи свободно. Съответно когато захвана двете части, металната ос, с ножа, не може да влезе и да се закрепи в гнездото, което се задвижва от двигателя. В резултат имам работещ двигател, но невъртящ се нож. Много се надявам да съм успял да го обясня разбираемо. На някой друг случвало ли му се е подобно нещо, поправимо ли е, или продават ли цели такива накрайници, подходящи за този пасатор, или целия пасатор да го пиша са части?Аз не те разбрах. Дай снимка. Ако е гаранционен, с касовата бележка в Лидл. Вероятно ще ти върнат парите
ср юли 17, 2019 9:21 pmjekasus написа:Е не. На 20в батерията си беше заредена, но работи като бормашина с удар. Еле еле. А 12в млати здраво до последно. Силно го препоръчвамcholev написа:Ц-нема никой.Като батерията отива на "червено", удара, и той отива там.
Той и моя нещо почна да се лигави, ама няма да го връщам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: