Няма страшно - имаме доктор в редиците, ще клъцне тук-там увредена плът.

Пичове,
Макар и да сме "любители", който има мисли по въпроса, нека ги сподели (мисля Доктора няма да ни санкционира). Аз по-принцип съм привърженик на това пусто "акумулиране", но от вчера съм "душевен смут" - дявя го с "Грозден" и земетръси...

Имаше един колега, който твърди, че си е чиста загуба. Мен все не ми се вярва, ама и вчерашните ми "почесвания" май са верни теоретично - от повърхностните ми мисли, излиза, че топл. загубите не се влияят от акумулираната топлина в зида. Моментните такива зависят от U и разликата в температурата вътре/вън. Обратното - отдаването изглежда също.!?
pipbel, сори - всичко е от земетръса - аз съм в епицентъра

За цялата маса: "Зачем казаку добрый конь или ... Доктору Депрон"

Не смяташ ли, че с него си сложил една бариера за водните пари по средата на стената и тя не "диша". Вследствие от това не мислиш ли, че след некой и друг сезон тия водни пари, ще ти се върнат вътре по стената под формата на влага и мухъл?
  Не смяташ ли, че с него си сложил една бариера за водните пари по средата на стената и тя не "диша". Вследствие от това не мислиш ли, че след некой и друг сезон тия водни пари, ще ти се върнат вътре по стената под формата на влага и мухъл?   ). Стиропора отвън (естествено трабваше стиропор) е според стената. От 2, до на места 8см (нали писах, че тухлите излизат навън от плочи и колони). Що се отнася до постинга, [u][b]моля модератора да изтрие последното ми съобщение с наздравиците[/b][/u]. Всъщност темата стана хубава, полезна за всички дето им предстои подобна акробатика (строеж) и е добре овреме да са запознати с + и - на нещата. То както викаше един майстор Шъ стани както го направя, не както е по проект, но инвеститора трябва да има очи, акъл и изисквания как да стане.
 ). Стиропора отвън (естествено трабваше стиропор) е според стената. От 2, до на места 8см (нали писах, че тухлите излизат навън от плочи и колони). Що се отнася до постинга, [u][b]моля модератора да изтрие последното ми съобщение с наздравиците[/b][/u]. Всъщност темата стана хубава, полезна за всички дето им предстои подобна акробатика (строеж) и е добре овреме да са запознати с + и - на нещата. То както викаше един майстор Шъ стани както го направя, не както е по проект, но инвеститора трябва да има очи, акъл и изисквания как да стане.