Имам проблем с банята. Наясно съм,че всеки случай е индивидуален,но може някой да се е сблъсквал със същия проблем. В банята,стената с тръбите и шкафа с мивката е уж ок,но до нея е спалнята(една стена баня и спалня) изби влага и се появи една линия по тъмна ( на 40см от пода)и латекса набъбна.Мислихме, че има теч.Разкрихме тръбите в банята,но не открихме нищо.Ням теч при колената,надки и т.н. Под напрежение са два дни,не се вижда да "сълзи".При къртене отквийме до тухла и видяхме,че е влжна а няма теч.Разбихме в спалнята,ясно и там тухлата влажна.Махнахме лайсната на ламината и там влага.Като че ли идва отдолу .Няма как понеже е вътрешна стена.Чета във форума и често се случва да има влага от фуга,но може ли да евлажно чак толкова от една фуга.Банята е на 1 година и е фугирана с церезит(уж качествено)
С къртенето спряхме до пода.Взех влагоабсорбатор и мисля да включа за два,три дни колкото да поеме влагата и поне да разберем теч ли е или от мокренето на банята(фуга).Има надка на водата под подовите плочки и ме притеснява дали може би е от там.Ще изчакам да видим с влагоабсорбатора влажността, но ако продължи да тече би трябвало да мокри.ВиК нямали апаратура за малък теч.Някой със съвет какво може да е?