След като направиш профилактика на отоплителната система,направи и профилактика на охладителната система на двигателя на колата,че като текне .....

чет авг 08, 2019 5:42 pmmiroslav_cholich написа: Ами какво да ви кажа, нещо ме чопли, че системата може да е по-добреВнимавай да не я предобриш, че моята я предобрих миналата година по това време...
чет авг 08, 2019 5:47 pmsian написа:Е разкажи дееее!чет авг 08, 2019 5:42 pmmiroslav_cholich написа: Ами какво да ви кажа, нещо ме чопли, че системата може да е по-добреВнимавай да не я предобриш, че моята я предобрих миналата година по това време...
чет авг 08, 2019 5:47 pmsian написа:Сподели, да не правя и аз същите подобрения..чет авг 08, 2019 5:42 pmmiroslav_cholich написа: Ами какво да ви кажа, нещо ме чопли, че системата може да е по-добреВнимавай да не я предобриш, че моята я предобрих миналата година по това време...
пет авг 09, 2019 5:23 pmandy_forresite написа: По-скоро опитвам да разбера от кое е недоволен.Не знае. Предполага, че може да е в пъти по добре.
пет авг 09, 2019 7:39 pmТрифон П.Трифонов написа:Много ти благодаря.пет авг 09, 2019 5:23 pmandy_forresite написа: По-скоро опитвам да разбера от кое е недоволен.Не знае. Предполага, че може да е в пъти по добре.
Ти си сложи секретни кранчета, ма като та отмързи де! Сега е едно топличкооо и готинкооо.
Миро, щом трянайси години не си са оплакал, дето някъде не е топло, значи нямаш нужда от допълнителен баланс- демек Секретни вентили. Антикондензен трипътен, ако ти трябваше, да беше са оплакал досега от локви под котела.
Ако искаш, на мястото на "обезвъздушителят" на тавана, сложи един автоматичен обезвъздушител, а долу, между помпата и котела, монтирай един затворен РС. Ако знаеш литрите вода, в парното, ще сметна литрите му. Стандартното е 10% от обема на системата, но на мен не ми харесва.
Кран, трипътен, филтър, помпа, кран, РС, котел. Надявам се, на изхода на котела, имаш предпазна група.
Най добре намери същият човек, който ти е правил парното, преди 13 години! Знаел е какво и как да го направи, няма да сгреши и сега.
Миро, не съм майстор, да знаеш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: